Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jhnk

czy byłyście pierwszymi dla swoich obecnych

Polecane posty

Gość brzydzi mnie dziewczyna
Jest pewnie w tamta zapatrzony, bo sam nie byl lepszy i to jest pewnie tlumaczenie

Tak, maz mojej kolezanki wie ze ona przed nim miala wiele partnerow. Wie tez ze dziewczyna miala rodzinne problemy, przechodzila ciezki okres eccc. I sadzac po tym jak ja traktuje (nosi ja wprost na rekach) wcale mu to nie przeszkadza. A facet jest bardzo przystojny i z powodzeniem moglby sobie wziasc niejedna dziewice. Ale milosc nie sluga. Od dziewic wolal wlasnie ja:)))

Gość X-tu
Bo taka jest natura kobiet :o One lubia robic wszystko, zeby usidlic faceta. Im wiekszy bawidamek, tym lepiej. Wiec zakladajac, ze taki facet mial wiele przed daną kobieta, tym lepiej dla niej.

mnie jako prawiczka bardzo by bolala jakakolwiek przeszlosc seksualna dziewczyny, plakalbym i wylbym z tego powodu pewnie

Gość Foff
"Jest pewnie w tamta zapatrzony, bo sam nie byl lepszy i to jest pewnie tlumaczenie" tez tak mysle a te tlumaczenia, ze miala rodzinne problemy, to co to w ogole znaczy? Kazda kobieta, ktora ma problemy, ma robic z siebie dziwke? zal.pl

No i dlatego ty jestes sam podczas gdy oni tworza fajna pare i sa szczesliwi. W moim przypadku ja dziewica wzielam sobie za meza nie-prawiczka.

Nie napisalam nigdzie ze skoro dziewczyna ma problemy ma robic z sieie dziwke. Jej z pewnoscia latwo nie bylo i musialo jej to ciazyc skoro to wszystko powiedziala swojemu mezowi. A on musial naprawde ja kochac skoro mu to nie przeszkadzalo. Wazne ze teraz tworza naprawde kochajaca sie pare.

wam kobietom latwiej jest zniesc chyba przeszlosc seksualna u faceta, poza tym agnesinka sama niewinna nie bylas, pewnie juz bylas naga przed facetem, piescilas jego penisa itp. to zmienia postac rzeczy

Gość kokokokokokoko
Halo ludzie!!! Trochę wyrozumiałości i tolerancji! Dlaczego wiele innych błędów ludziom się wybacza a tych związanych z seksem nie? Miała dziewczyna jakieś problemy jak wiemy. Każdy przeżywa je inaczej, jeden się pozbiera, drugi się załamie, trzeci skoczy z okna itd. Nie wiemy co to były za problemy i w jakim stanie psychicznym była ta kobieta. Najlepiej po kimś jeździć bez zastanowienia się nad sytuacją:o

no i wcale mi nie jest dobrze z tym, ze jestem prawiczkiem. ale nie wyobrazam sobie zwiazku z kobieta, co miala wielu facetow, spala z nimi bez milosci, szybko szla z nimi do lozka

Gość kokokokokokoko
tak samo jakby zapytać czy każdy człowiek w depresji ma popełnić samobójstwo. Ano nie musi, ale niektórzy tak robią. Inni robią inaczej.

a dlaczego ja skoro jestem czysty, mam schodzic na inny poziom i wiazac sie z dziewczyna, ktora jest po powaznych przejsciach i na dodatek jeszcze byc z nia do konca? dla mnie posiadanie tylko jednej partnerki seksualnej ma sens tylko wtedy, gdy ja dla niej tez bylbym pierwszym, inaczej by sie to nie oplacalo, nie mialoby sensu

Gość kokokokokokoko
eee..nie opłacałoby się?:o

Gość bardzo wygodnie
jest byc facetem i wziasc sobie dziewice. niech nie ma porownania i wielbi swego jedynego i "najwspanialszego" do konca zycia

i tak bym pewnie potem stwierdzil, ze skoro nie jestem jej pierwszym to nie ma sensu zeby ona byla dla mnie jedyna. nie zdradzilbym jej, bo nie uznaje zdrady, ale pewnie bym ja zostawil i zaczal szukac rownej sobie, z rowna przeszloscia, zeby zwiazek mial rowny start

kokokokokokoko ---czego sie spodziewac po sfrustrowanych prawiczkach ktorzy fakt ze sa prawiczkami zawdzieczaja ze zadna ich nie chce i probuja to sobie wytlumaczyc ze niby oni chca tylko czystej. Jak wdac i te czyste wola juz facetow doswiadczonych. Kazdy moze popelnic bledy. I popelnila je zarowno moja kolezanka ktora nie umiejac poradzic sobie z klopotami rodzinnymi brnela w glupie zwiazki, jak i ja ktora zawierzyla kiedys nie temu facetowi co trzeba i mimo ze do seksu nie doszlo to cos zbyt mu zaufalam. Liczy sie jednak to ze znalazly sie osoby ktore potrafily byc ponad to i potrafily mnie czy moja znajoma zaakceptowac takie jakie jestesmy. I dzieki temu ja jestem szczesliwa, ona jest szczesliwa, kochamy i to sie liczy.

sorry stary... \"szukać równej sobie\"... a to przepraszam. szacuneczek!

nie chce koniecznie na zone dziewicy, ale pod warunkiem, ze tez bede mial jakas kobiete (kobiety) przed swoja zona. zeby bylo uczciwie i sprawiedliwie. wtedy to juz bym dziewictwa nie wymagal, nie zalezalo by mi na nim

Gość no to ładnie...
dla mojego meza byłam drugą, on dla mnie 4. Ale faceci przed nimi, to raczej przyjaźnie niż powazne związki, głównie dlatego się szybko kończyły, bo nie chciałam iść do łóźka wtedy kiedy oni chcieli, ja nie czułam się gotowa. I takim sposobem dziewictwo zostawiłam mężowi :) Zczego jest bardzo dumny i ja nie żałuję,że czekałam

Gość kokokokokokoko
agnessinka-> masz rację.

nie chcialbym sie ponizyc i jako prawiczek znalesc sobie kobiete swojego zycia, ktora juz miala bujne przezycia seksualne z niejednym facetem, samemu nie majac nikogo wczesniej. dla mnie to ponizajace, upokarzajace, kojarzy mi sie z ukaraniem przez los, czyms przykrym. a ja jestem wrazliwym facetem

brzydzi mnie dziewczyna ---powtarzasz wciaz te same slowa ale jak na razie wychodza na lepsze osoby juz doswiadczone w sprawach seksu bo podczas gdy sie lacza w zwiazki i sa razem ty jestes nadal sam.

nie kocham zadnej dziewczyny, a nie chce z zadna isc do lozka bez milosci, chce poczekac na milosc

Wiesz, wg mnie te dziewczyny ida do lozka wlasnie z milosci ale ida z takimi co nie oceniaja je przez pryzmat przeszlosci. I tym sposobem tracisz kolejne okazje by kogos poznac.

Ja tez ciesze sie ze oddalam sie facetowi z doswiadczeniem, ktory nie dosc ze pokochal mnie bez patrzenia co robilam zanim poznalam jego.