Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jhnk

czy byłyście pierwszymi dla swoich obecnych

Polecane posty

Gość jhnk

chlopakow , mezow ? CZy byliscie dziewicami dla swoich mezow ?

Gość moja nie byla
i bardzo z tego powodu ubolawam, bo ja bylem prawiczkiem

Gość moja nie byla
boli mnie to, chyba ja rzuce

Gość Rebbeca
Ja dla kazdego ze swoich kolejnych facetow jestem pierwsza :D

Gość Rebbeca
A srednio mam pietnastu na rok.

Gość moja nie byla
Jestes zalosna

Gość brzydzi mnie dziewczyna
ktora z kims spala, robila loda, bawila sie penisem, dawala sobie robic minete i palcowke, macala sie na golasa, dawala sie ogladac swoim chlopakom

Gość kokokokokokoko
taaa każdy się brzydzi a jednocześnie każdy chciałby, żeby jego dziewczyna była dziwką w łóżku:D:D:D

Ja dla mojego meza nie bylam pierwsza dziewczyna, on dla mnie byl pierwszym jesli chodzi o sex w dokladnym znaczeniu tego slowa. Za to przed nim byl jeden chlopak z ktorym doszlo do pieszczot ale bez seksu.

Gość marcylianka
"brzydzi mnie dziewczyna ktora z kims spala, robila loda, bawila sie penisem, dawala sobie robic minete i palcowke, macala sie na golasa, dawala sie ogladac swoim chlopakom" ale z Ciebie głupol:/ a jak Tobie twoja dziewczyna robi loda to Cię nie brzydzi???????????????????????????

Gość fdfsffsd
Mój mąż jest dla mnie pierwszym i jedynym. On miał wiele (w tym poprzednią żonę) przede mną.

jestem prawiczkiem i obrzydza mnie mysl, ze moge miec dziewczyne, ktora np. komus loda robila

Gość Foff
"Mój mąż jest dla mnie pierwszym i jedynym. On miał wiele (w tym poprzednią żonę) przede mną." i to mnie wkurza, ze porzadne kobiety wiaza sie z meskimi dziwkami.

Gość do okruszek
Ty przypadkiem nie miales kiedys nicku henryk mejer albo mazurski chlopak z kaszub?

Gość fdfsffsd
Mnie to nie wkurza a Ciebie tak? Gdy się nauczysz widzieć człowieka, ponad dziewictwem czy prawictwem - zrozumiesz że jego doświadczenia tylko go wzbogacają; a i dobrze mieć takie poczucie własnej wartości by być pewnym że jest się najlepszym z tych doświadczeń, i ostatnim.

ja jestem prawiczkiem i mam prawo sie brzydzic dziewczyny, ktora juz niewinna nie jest i z nia nie byc

Gość Foff
Wzbogacaja? Bo facet jeden czy drugi zalicza panienki, traktujac je jak materac?

jak nie chce miec pani po przejsciach

Poprzednie doswiadczenia seksualne moga byc po prostu wynikiem nieudanych milosci. Dziewczyna uprawiala sex z ex chlopakiem bo ko kochala, wierzyla ze to ten na zawsze a z jakis powodow im sie nie udalo. Zdarza sie. Ja sama przed moim mezem mialam chlopaka z ktorym mimo ze sexu nie mialam (ciesze sie z tego) to jednak na tyle mu ufalam i kochalam go ze doszlo do dosc powaznych pieszczot.

a mnie to prostu brzydzi, ze np. moja dziewczyna bawila sie penisem, albo ktos jej robil palcowe

Gość Foff
Ale ona napisala, ze jej facet mial wiele kobiet. Z kazda uprawial seks z milosci? :o Tacy sa najgorsi, najpierw sami sie kurwia, a potem szukaja dziewicy.

A jak czlowiek naprawde sie zakocha to raczej sie nie patrzy na poprzednie doswiadczenia seksualne. Ja mam kolezanke ktora miala bardzo duzo partnerow seksualnych (miala tzw trudny okres) a teraz jest przeszczesliwa mezatka i przyszla mama. A jej maz jest jak w obraz w nia wpatrzony. Prawdziwie i dojrzale kochajace osoby nie patrza sie na przeszlosc seksualna tylko interesuje ich budowanie wspolnej przyszlosci. Tylko niedojrzale osobniki ktorych prawdopodobnie nie chce zadna dziewczyna wymyslaja sobie takie teorie o dziewictwie probujac ulzyc sobie w samotnosci.

ale jestescie romantyczni ;) a ja tylko o jednym - az mi wstyd ale moze uda mi sie byc pierwsza JEDYNA zona :D

Gość AB rh
Mialam ponad 20 facetow :) Musialam sie wyszalec

Foff ---moj maz tez przede mna mial wiele kobiet, a ja jestem jego pierwsza. Nie interesuje mnie jego przeslosc, wazne jest dla mnie to ze kocha mnie szczerze, jest dobry i odkad ja pojawilam sie w jego zyciu zadna inna sie nie liczy.

agnesinkka - jedno zasadnicze pytanie, maz wie o przeszlosci? :D Bo jesli nie, to nie dziwne, ze zapatrzony jak w obrazek.