Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość WhatKatieDid

Chcę miec figurę jak Kate Moss

Polecane posty

Gość WhatKatieDid

Gość WhatKatieDid
postanowiłam zrobić sobie prezent w nowym roku i dobić do wagi 50kg zamierzam to robić w miarę zdrowo, bez głodzenia się może ktoś się dołączy??

Gość jfhjfkf
a ile masz wzrostu?

żeby wyglądać jak kate moss powinnaś ważyć jakieś 38 kg przy wzroscie 168. tak, wtedy bedziesz sexi jak kate moss :o

Gość jfhjfkf
bez przesady - kate wazy 44-45 kg!

Gość WhatKatieDid
no bez przesady, ona wcale nie jest az taka chuda, chyba że mowimy o jakiś najgorszych okresach ja mam 170cm i chce schudnąć do jakiś 50kg może trochę więcej ale nie będę szaleć, zdrowie wazniejsze:)

Gość WhatKatieDid
Kate stawiam sobie za jakiś wzór, ale nie musze być anorektycznie chuda

Gość kklkl
jak kate moss jest chuda to ja jestem zakonnica widzialam jej zdjecia z plazy i ma uda szerokie i masywne a brzuch wielki .ona ma szerokie biodra a pozatym wazy 54 kilo bo ma ciezkie kosci kretynki .sama kiedys w wywiadzie mowila i słyszalam dobrze bo myje uszy ze wazy 54 kilo .zdziwiony byl dziennikarz ale powiedziala ze ma grube kosci.

Gość to*
musisz brac kokaine

Gość jfhjfkf
nom, i ma 65 cm w talii :P czyli wcale nie malo. kklkl - czemu jestes taka chamska?

Gość NIIIIIIEEEEEE
JA OD DAWNA WIEDZIAŁAM ZE NIE JEST ANOREKTYCZKĄ I ZE WAZY DUZO JAK NA MODELKE I JEST NISKA I TO FENOMEN.

Gość WhatKatieDid
ja pierdyle... będziecie sie teraz targować ile waży i jakie ma wymiary dla mnie ona jest super, podoba mi sie jej wygląd ćpac nie zamierzam

Gość WhatKatieDid
dziewczyny ja nie chce żeby tutaj na tym topicu były prowadzone jakieś wojny i denerwuje mnie to jak ktoś kogoś obraża nie wydaje mi się żeby waga czy wymiaty modelki były powodem do wyzywania kogoś od kretynki ja mam podobny typ budowy do K.M. tylko bardziej otłuszczona jestem, dlatego wybrałam ja jako motywację i cel fajnie jesli któraś z was też chciałaby się odchudzac ze mną a może któraś z was wybrała sobie inną modelkę za wzór?? (oczywiście tylko pod względem figury)

Gość mimi_si
no ja tez mam 168 i jej figurka jest bardzo sexi :)tez bym chciala taka ...mam cienka budowe -tzn nie wiem czy kosci ale ogolnie waską . ja poprostu bym chciala schudnac szczegolnie po swiatecznym obzarstiwe (+2,5 kg:/) i wogole dobic do jakis 52-53 kg:)

Gość WhatKatieDid
ja też nie zamierzam przeginać jak zobaczę że już wystarczy to zacznę wychodzić z diety Mimi_si, a Ty z jakiej wagi startujesz? bo ja z 58kg jaką zamierzasz stosowac dietę??

Gość mimi_si
hihi:) no ja teraz tez mam 58 kg :D a ile masz wzrostu ? jeszcze tydizne temu bylam u dietetyczki ktora mi powiedziala zebym juz sie nie odchudzala(z pukntu widzenia)zdrowotnego ..no ale nie wiem jakos mnie nie przekonala przeciez kazdy jest inny.inna ma budowe ilosc tluszczu.. no i ja widze ten walek na brzusiu i udach ..chce to zbic nie tylko ograniczeniem jedzonka ale tez cwiczeniami rozciagajacymi i jakies szybki spacery z pisekiem dieta polega na wyeliminowaniu bialych przetworzonych produktow czyli jem ciemy chleb ,cieny ryz makaron unikam masla margaryny i innych tluszczu zwierzecych za to jem olej lniany (przystpiesza usuwanie tluszczu wbrew pozorom;)) ograniczam cukier(i jego przetwory) do maxa.czyli np wyznacze sobie jeden dzien w tyg na zjedzenie czegos slodkiego jem przede wszytskim warzywa chude mieso jajka chudy ser jogutry (nie za duzo nabialu bo ma tez cukier) owocow troszke (cukier) duuzo przypraw(uwielbiam) i igolnie bede jesc nadal zdrowo jak przed siwetami:) a Ty kochanie? co masz w planach

Gość WhatKatieDid
pytałas o mój wzrost: 170cm co mam w planach... przede wszystkim spacery z psem i cwiczenia tyłek i nogi po sesji postaram się regularnie jeździć na basen dieta raczej mało restrykcyjna 1200kcal min przede wszystkim postanowiłam nie jeść codziennie slodyczy , tylko wyznaczam sobie dwa dni w tygodniu, kiedy moge je jeść- oczywiście z ograniczeniem do 300kcal będę się starała wszystkiego jeść o połowę mniej(poza śniadaniem) nie chcę wprowadzac jakiś restrykcyjnych diet, bo zależy mi na trwałych efektach najbardziej boję się że zabraknie mi silnej woli, ale kurcze warto zmienić trochę nawyki żywieniowe

Gość mimi_si
no to plan wyznaczony ja juz od pewnego czasu jem zdrowo wlasnie i to co napisalam wyzej ..tzn bez przesady nie gloduje czy nie jestem jakas restrykcyjna za bardzo dla siebie no ale utrzymywalam ta wage kolo 55 poki swieta nie przyszly :P i zawsze marzylam o tych 52 kg aha nie jem po 18 !!! to duuzo daje:)

O nareszccie jakis topik dla mnie;) Ja równiez marze o dobiciu do 52-50 kg;) Sama na dzien dzisiejszy ważę ...(wazylam sie rano 57 kg) a wiec schudlam 1kg po tzw. swiatecznym obzarstwie hahaha;D Wzrost 171cm;) Cel - 6-8 kg w ciagu 6-8 tygodni. A wiec od dzisiaj do około końca lutego :) A teraz piję kawkę. i za chwilkę 2 kanapeczki na śniadanko;) 🌼

Gość WhatKatieDid
no to super:) jesteśmy trzy:) ja też zaczynam od dzisiaj zaciskanie pasa:) mam w sobie tyle pozytywnej energii i zaczynam wierzyc że mi się uda:) lecę trochę poćwoczyć:)

Gość mimi_si
no to startujemy powiedzmy z tej samej wagi :P a nie macie tak kochane ze troche sie bawiacie tej niskiej wagi ? ja jednoczesnie chce tych 52 ale 2 strony boje sie ze bede plaska:/ i taka wychudzona .

Gość WhatKatieDid
ja mam to szczęście że praktycznie nie chudnę z biustu, kiedyś ważyłam 54 w porywach 53 kg i wyglądałam fajnie tylko niestety kości biodrowe mi wyłażą jak tylko schodze poniżej 55kg

Gość AlessandraAmbrosio
Chciałąbym się do Was przyłączyć!!;)) Tez chce miec taka figure jak Kate.. teraz waże ok 55 czy 56kg przy 168.. chcialabym zejsc do 50 wtedy wygladam idealnie.. ale cholernie ciezko jest schudnac do tej wagi.. juz sama nie wiem jak mam sie odzywiac.. poprosze o jakies porady..

Gość madmike
czemu niestety? kosci biodrowe sa fajne :)

Gość WhatKatieDid
no niby tak, ale ludzie się czepiali, ze niby taka chuda jestem, że aż mi kości wyłażą

Gość Alooza
Przyznam szczeże że też chciałam byc jak Kate tylko że cuż za dużo sie w tym pogrążyłam i waga mi spadła do 43 (tyle waże po świętach) Choc mam dość szybki metabolizm to większość ludzi mówi ze ja już wygląam jak anoraktyczka chociasz jem 4 razy dziennie i jem strasznie mało ale jem.a pozatym tańcze wiec mam jak spalac swoje kalorie. No Ale bra dla wszystkich dziewczyn kture mają zamiar chudnąć BRAWO LASECZKI :)

Gość dziekujemy dziekujemy
brawa dla ciebie ze udaje ci sie byc taka chuda .

Gość WhatKatieDid
rany dziewczyny, ale sie pochorowalam... ehhhh macie juz plany na sylwka?

kate moss ma 172 cm i wazy 49 kg (wikipedia). az taka strasznie,straszna nie jest:) ale zaraz was tu zjedzą ,ze jestescie anorektyczki wszystkie, bo tu jak ktos chce zejsc ponizej 55 to uwazany jest za dziwoląga:)