Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nurtuje mnie pytanie..........

Mała, kobieca ankieta

Polecane posty

Gość nurtuje mnie pytanie..........

Czy to prawda, że pierwsze stosunki, pomimo, że błony już nie ma, bolą? Za którym stosunkiem (oczywiście nie domagam się licz, tylko mniej więcej duzo czy mało :P ) nie odczuwałyście żadnego bólu tylko przyjemność?

mnie nawet pierwszy raz nie bolal :P i ani kropelki krwi nie było :D ale ja wogóle błony nie miałam (nie wiem czy od tamponów, czy od tzw \"palcówek\" czy już taka się urodziłam a to też sie zdarza) nic nie bolało ale też przyjemności wielkiej nie było - wiadomo stres robi swoje :D natomiast moja koleżanka wyła z bólu podczas pierwszego razu (i kilku następnych) i była cala we krwi umazana :O :O także reguły nie ma :P

mnie nic nie bolalo al przyemnosci tez zbyt duzej nie bylo. kolejne razy tez nie bolaly ale przyemnosc juz wzrosla ;)

mnie bolało, i nadal bardzo boli, chcoiaż błony już nie mam (potwierdzone przez lekarza), a stosunków mieliśmy ok. 20 :O

Gość no to ładnie...
mnie w zasadzie boli na początku każdego stosunku, jak się potem rozruszam to jest ok:)pierwszy raz bolał niemiłosirnie, ale wiadomo jeszcze stres zrobił swoje.Krwi nigdy nie było:)

Gość lidkaaaaaa
ja tez mam za soba ok 20 stosunków ale az tak wielkiej przyjemnosci nie odczuwam, na poczatku troszke boli ale jakn sei rozruszamy to dopiero orzestaje... orgazmu jeszcze nie miaalam ;/