Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość atlantica

bielizna atlantic- co o niej mysliscie?

Polecane posty

Gość atlantica

glownie chodzi mi o biustososze, ale nie tylko

ja mam masę majtek z atlantica, wszystkie są naprawdę w porządku, wygodne, zgrabne, ładne :-)

Gość diunka
mysle, ze to dobra firma. Ich rzeczy wygladaja na naprawde dobre jakosciowo a do tego ceny sa niczego sobie.

staniki są całkiem dobre i trwałe majtki zależy chyba od kolekcji, jedne mam trwalsze inne mnie ;) ogólnie może być.

Gość
Nie podoba mi się w ogóle i nie jest na mnie.

Gość atlantica
dzisiaj bylam w altantic i wybralam sobie bardzo ladny komplet:) za calosc zaplacilam ok 76 zl. mam nadzieje ze stanik okaze sie tak dobry jak figi (na figach tej firmy jeszcze sie nie zawidolam). ale zauwazylam ze wiekszych rozmiarow tam nie maja, najwiekszy byl chyba 75C.

ja mam takie mieszane zdanie. uwielbiam ich stringi takie zwykle jedno kolorowe niby bawełna z dodatkiem czegoś elastycznego czy coś ale nie do pobicia:) i zwykle bawełniane majteczki i stringi. co do koronkowych i ozdobnych zawiodłam się strasznie kupując u nich po kilku praniach w jednych zrobiły się dziurki;/ a inne wyglądały na znoszone kilkuletnie więc jeśli chodzi o koronki w majteczkach i stringach to dla mnie rządzi h&m:) podoba mi się nowa seria e coś tam esqiut? czy jakoś tak ale już w kilku sklepach nie znalazłam 70;/ poza tym mają świetne sportowe bluzeczki:) i jeszcze mam ale do męskiej bielizny totalnie nie podobają mi się wzory;/ no wszystkie blakną szybko:/