Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zgwalconaaa

moj chlopak mnie zgwalcic

Polecane posty

Gość zgwalconaaa

dzis przekonalam sie jakim niebiezpiecznym czlowiekiem jest moj chlopak. Siedzialam w kuchni cos robilam a on podszedl od tylu i bez pozwolenia zatkal mi usta zsunal spodnie i bielizne i zrobil to na sile mimo ze go blgalam zeby tego nie robil :o na koniec powiedzial ze musial jakos odregowac :o :o ;(

Gość dobra45566
no to co, mój tez tak robi sie sie nie gniewam, najwyzej dąsam

Gość kokokokokokoko
a mój tak nie robi a chciałabym:D

Gość ulalalalll
ja też bym chciała:D

Gość ulalalalll
pójdę tam gdzie gwałcą za darmo :D

Gość babi nigdy nie dogodzisz
:classic_cool: Zrobił tak i źle :D A jakby nie robił tez by było niedobrze:P

Gość dobra45566
komu uzyczyc swojego ?

Gość a trzeba placic
?

to jest niedopuszczalne, uświadom mu,ze to karalne. Ustal kosekwencje, co się staie, jak zrobi tak jeszcze raz i bezwarunkowo wykonaj. Zadzwoń do psychologa 988 chyba telefon zaufania, to dostaniesz lepsze wskazówki. Jak potrafił potraktować Cię jak przedmiot, to kłopot. Jak widzisz waszą przyszłość?

Gość noni
jak raz zrobił to zrobi następny, chyba, że ostro postawisz granice. czy jesteś w stanie kontynuować związek z osobą, która traktuje Cię przedmiotowo i stosuje wobec Ciebie przemoc? NAWET W ZWIAZKU TO JEST PO PORSTU PRZESTEPSTWO. ON ZłAMAł PRAWO. Godząc się na to gozisz się na przemoc wobec samej siebie. nie jestes sama. zadzwon do jakiejs instytucji zajmujacj sie prawami kobiet i popros o porade. nie wiem dokladnie w ktorej z nich najlepiej Ci pomogą, ale w ktorejs na pewno. powodzenia! pamietaj, nie jestes sama! zaslugujesz na szacunek, przemoc jest niedopuszczalna! Towarzystwo Inicjatyw Społecznych "TROSKA", ul. Sękocińska 5, 02-313 Warszawa, 22 659 21 25, troska@op.pl, pon. - pt. godz. 17.00- 19.00 poniedziałek również godz. 10.00 - 14.00 Centrum Praw Kobiet ul. Wilcza 60/ 19, 00-670 Warszawa, tel. (0-22) 652 01 17, 622 25 17 E-mail: porady.prawne@cpk.org.pl oraz temida@cpk.org.pl www.cpk.org.pl (na spotkanie z prawnikiem należy umówić się telefonicznie) BIURO PORAD OBYWATELSKICH STOWARZYSZENIE CENTRUM INFORMACJI SPOŁECZNEJ "CIS" ul. Gałczyńskiego 3, 00-362 Warszawa Śródmieście tel. 828 12 95, fax 828 12 95 e-mail: bpo@free.ngo.pl, http://free.ngo.pl/bpo . Konieczny wcześniejszy kontakt telefoniczny. WARSZAWSKIE CENTRUM KOBIET ul. Z. Nałkowskiej 11 01-886 Warszawa Bielany Telefon: 022 834 60 59 http://www.centrumkobiet.edu.pl/ centrum@centrumkobiet.edu.pl Dyżur prawnika: wtorek - w godz. 14.00 - 17.00 Porady udzielane są w siedzibie Centrum

Gość noni
co innego ostre zabawy łózkowe co innego gwałt, żarty na ten temat w odpowiedzi na taki post mogą utwierdzic niesmiala przestraszoną osobę, że nie ma prawa bronic swoich praw i ze jest glupia, bo nie ma o co robic kwestii, jeszcze powinna sie cieszyc. osoby zgwalcone zwykle maja problem, by stanac po swojej stronie. takie posty tylko to utrudniaja.

Gość noni
i nawet, jesli ten akurat post jest prowokacja, to niestety takie sytuacje dosc czesto zdarzaja sie naprawde.

Gość hfjfhj
co za brednie... jak się nie podoba, to odejdź od niego a ja uwielbiam gdy mój facet tak robi, no ale jestem z nim bo mam do niego zaufanie i go kocham gdyby było inaczej, nie decydowałabym się na bycie z kimś i w konsekwencji na seks