Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przyszly_pierowaca

wszystko na temat prawa jazdy, kursy, ezgamin itp.

Polecane posty

Gość przyszly_pierowaca

chciałabym się dowiedzieć wszystkie na temat prawa jazdy, jak teraz wygląda egzamin, czy jakieś zmiany od nowego roku. Ile przed ukończeniem 18 lat można rozpocząć kurs, wszystko, wszystko...

Gość poczatkujacaaaaaa
ja tez dzis oderalalam prawk i tez bylam na kursiku po mym miescie:classic_cool: :D:D:D

Gość poczatkujacaaaaaa
kurs chyba mozesz rozpoczac na najwczesniej na 3 miechy przezd 18, teraz maja wprowadzic zmiany tzn. ma byc 3 tysiace pytan i nie wszystkie maja byc udostepnione wiec na egzaminie mozeszbyc zaskoczona jakims pytankiem, maja byc wyswteilane jakies sytuacje drogowe i bedziesz miala 10 s.na podjecie decyzji i cos tam jeszcze, ale nie wiadomokiedy to wprowadza, mowioli, ze od stycznia 2008 ale to roznie sie gada:) jak na razie to masz chyba ok.300 pytan czy 500?nie pamietam.w jednym tescie masz 18 pytan i 25 minut na odpowiedz.mozesz zrobic 2 bledy. na egzaminie panstwpwym po zaliczonej teorii idziesz na placyk i pokauesz wszystkie swiatla, to co jest pod maska oraz rbisz podjazd i luk.na luku nie mozesz stracic pacholka i nie mozesz przejechal lini, lecz najechac mozesz(ale lepiej tego nie rob):P) luk musisz zrobic bez zatrzymania sie. podjazd:masz 2 proby, samochod nie moze sie stoczyc wiecej niz 20 cm, nie mozesz ruszyc z piskiem. no i pozniej miasto:D

Gość przyszly_kierowca
nikt sie nie podzieli wiadomosciami?

Gość Aha..................
Ja jestem przed... trzecim egzaminem.;)

i należy lubić adrenaline, liczyć się z loterią w tym kto dostanie prawko.. i także liczyć sie z mozliwoscia ze nigdy tego prawka mozesz nie zdobyć:D a także liczyć sie z tym że nie kazdy stworzony jest do kierownicy (wątek autobiograficzny)

Gość zenobija
mzoesz robic prawko od 16roku zycia ale tylko na specjalnych autach,masz potem prawko kategorii B1 i chyba tylko ze starsza osoba mozesz jezdzic ale nie jestem pewna egzamin bez zmian poki co,teoria banał potem praktyka-na placyku znajomosc swiateł i plynow jakich sie stosuje,potem dwa manewry-jazda po luku i gorka no i miasto-40min.