jestem deską przegrałam życie 0 Napisano Grudzień 27, 2007 wieeeeelką bombonierkę Boję się teraz iść pod prysznic, bo mam duże lustro w łazience Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Higienistka myje pyska 0 Napisano Grudzień 27, 2007 kochanieńka idź , idź pod ten prysznic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ona 23....... Napisano Grudzień 27, 2007 faktycznie zalatuje tu łajnem , idź pod prysznic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pół dupy zza krzaka 0 Napisano Grudzień 27, 2007 to daj mi puidełko :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ubolewający Bartosz Napisano Grudzień 27, 2007 To se zasłoń oczy maseczką samo-maso Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jestem deską przegrałam życie 0 Napisano Grudzień 27, 2007 Kuuuurcze, nie mogę, no:o Dramat. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
manon 0 Napisano Grudzień 27, 2007 Desko, serotonina w czekoladzie antydepresyjnie wplywa na organizm ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ubolewający Bartosz Napisano Grudzień 27, 2007 i na wielkość doopska Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Higienistka myje pyska 0 Napisano Grudzień 27, 2007 no i Desko przez Ciebie zeżarłam kawałek ciasta i czekoladowego cukierka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
manon 0 Napisano Grudzień 27, 2007 no i co z tego?! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jestem deską przegrałam życie 0 Napisano Grudzień 27, 2007 E tam, moje dupsko i tak już ledwo mieści się na łóżku. DOdam, z ema ono 150cm szerokości Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kici-kici 0 Napisano Grudzień 27, 2007 Desko, jakbym miała pomyśleć, ile zjadłam przez święta.. ;-) Ale to czas dyspensy :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dementia 1 Napisano Grudzień 27, 2007 Ja też wpieprzałam ogrooomne ilosci jedzenia. Ciasto za ciastem :O A nie jestem chuda żeby sobie na takie coś pozwolić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach