Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Asia-Wrocław

Czarnoskóry mezczyzna

Polecane posty

Gość nie zauwazylem zeby
ktokolwiek sie z nich specjalnie wysmiewal. Krazy o nich nie wiecej dowcipow niz o nas samych :)

Gość ScoutFinch
I jeszcze wpędzają ludzi w poczucie winy z powodu niewolnictwa. Tak jakbym ja osobiście miała coś z tym wspólnego :P

Gość fra bandi
nie rozumie bob..z angli i jego idei...pomaga afryce i przesto zniecheca ja do pracy..przeciez w afryce wiecej ludzi nosi bluzy addidasa niz u nas....to jasne, oni nie beda pracowac, bo po co...co jakies 5 lat jakis bob zorganizuje koncert, zbiorke kasy i beda za to zyc...zero inwencji tworczej, zero checi do pracy..skoro i tak za darmoche dostana..troche pojeczu i europa sie zlituje

Lubię czarnych ludzi :D Robią świetną muzykę świetnie tańczą śpiewają rapują :) Cały rynek muzyczny (amerykański) składa się głównie z czarnych...czarni raperzy hip hopowcy :) czarni piosenkarze r&b i pop czarni producenci muzyczni...timbaland didi .biali wybijają się praktycznie tylko timberlake i eminem.Czarne piosenkarki ...beyonce,rihanna,ciara,.białe które mają branie to np.britney spears i christina aguilera...to wszystko drobne wyjątki ale na rynku są głównie czarne i latynoskie gwiazdy.

Gość Asia-Wrocław
tepa to ja nie jestem i nic nie udaje ....

Gość tylko te gwiazdy
tylko jest taka jedna sprawa , co z tego ,że umieją śpiewać ,jak postęp techniki zależy od białych i azjatów :o

idac ze masz ograniczony dosc gust muzyczny... bo poza 'czarnymi 'sa tez inne gatunki ktore sobie niezle radza, rock, tam jest malo przedstawicieli czarnych,a jeszcze mniej czarnych i znanych (Lenny Kravitz to Bog, wiem, ale to wlasnie wyjatek podtwierdzajacy regule)

Gość fra bandi
no wlasnie ile jest tych czarnych gwiazdeczek 20...40 ...a ile zwyklych czarnych co nic nie umia i niczego nie chca sie nauczyc:(

nie postęp techniki zależy głównie od Azjatów...:)z tego co ja wiem to wszystko oni wymyślają ...:) możemy im podziękować.

Gość tylko te gwiazdy
Ciii zostało to napisane , poza tym mało wiesz ;) to ,że coś jest made in china nie znaczy ,że zostało tam wymyślone ;) szacunek do azjatów mam ale do czarnych żadnego ,jakby ich nie było to by się nic nie stało :classic_cool:

Hottie...wybacz ale mam gust muzyczny :) i słucham praktycznie wszystkiego od hip hopu rapu r&b soulu jazzu po rock i muzykę klasyczną:) jestem różnorodna również dlatego że tańczę do bardzo różnorodnej muzyki.A omawiając muzykę mówiłam głównie o tej puszczanej w telewizji mtv viva itp. :) Tam jest mało rocka...chociaż masz racje rock to jest głównie muzyka białych.

po prostu zastanawia mnie to że skoro coś nie zostało wymyślone w chinach czy tym podobnych to dlaczego najpierw tam zostaje to wydane do sprzedaży???

Gość Asia-Wrocław
LeśnySłodziaczek wiedziałam ze sie ze mna zgodzisz....

Gość tylko te gwiazdy
po jednym zdaniu , ja tu już trochę jestem i znam więcej twoich zdań :o

??? jakich więcej moich zdań???:) mogłabyś moja droga wyjaśnić do czego pijesz ?:) bo nie rozumiem co dokładniej masz na myśli pisząc że znasz więcej moich zdań ???

Gość w chinach są tylko produkowane
bo taki skośnooki zapiernicza za paczkę fajek dziennie w fabrykach europejskich producentów ;) którzy przenieśli tam produkcję ,żebyś mogła kupić DVD za 100zł a nie 500

taki skośnooki zapiernicza za paczkę fajek żeby w ogóle mieć jakieś fajki wiesz :) ??W kraju który liczy sobie chyba-z tego co pamiętam- największą ilość mieszkańców zapewne musi brakować pracy więc czego się dziwisz ...

a ty robisz lepszą muzykę że najbardziej szanowane wytwórnie płytowe w stanach posądzasz o robienie "gówna"??

Gość o gospodarce to ja trochę wiem
w chinach 60% ludności zatrudnionych jest w rolnictwie ,21% w przemyśle 19% w usługach, typowy pracownik w chińskiej fabryce to człowiek przyjeżdżający ze wsi do miasta i imający się każdej pracy tu bezrobocie nie ma nic do rzeczy ;) zainteresuj się trochę gospodarczą stroną tego kraju to dowiesz się wielu ciekawych rzeczy o niewolnictwie XXI wieku w chinach

\"Od kiedy pamietam podobali mi sie czarnoskórzy \" moze to obciazenie dziedziczne? \" wkoncu to taki sam czlowiek jak i my tylko inny kolor skóry (przeciez to nie ich wina ze tacy sa!!) \" nie, to nasza wina! :D

Gość sexydiabelek
amancie widze ze ty tutaj w kazdym forum zawierasz glos:P mnie tez sie podobaja czarnoskorzy ale nie do tego stopnia zeby sobie z nimi zycie ukladac

A ja mam ciemnoskorego faceta i dobrze mi tym, jak sie komus nie podoba to niwch spada, polska jest jeszcze \"Daleko za Murzynami\":PPP

Gość uważam że czarnoskórzy
mężczyźni są tacy sami jak biali tylko ładniejsi ;)