Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mirco

Odchodzę od mojej kobiety bo bardzo śmierdzą

Polecane posty

Gość aniula79
No pewnie bączek! Jak Ci się zdaży to nic takiego, ale po co specjalnie! Niech on Cię kojarzy z wszystkim co najpiękniejsze. Kiedy jeszcze nie mieszkałam z moim facetem - sypiałam u niego czasem. Kiedy mi powiedział, że 2 dni po moim wyjściu czuł w pościeli zapach moejgo balsamu i kiedy zasypiał, myślał tylko o mnie ;) To było dla mnie bardzo miłe. Uwielbiam też kiedy mi mów, że pięknie pachnie moja skóra itd. Ja lubię mu się kojarzyć z miłymi zapachami, lubię kiedy pachnie w naszym domu (teraz już wspólnie mieszkamy), lubię pachnące pranie - on to wszystko docenia i mówi, że to właśnie jest jeden z atrybutów kobiecości - piękny zapach ;) Tak więc bączku zastanów się nad tym - myślę, że faceci w swoich partnerkach nie szukają kumpli a ciepłych, subtelnych kobiet. Jak sobie chce popierdzieć w towarzystwie innych to od tego ma kolegów ;)

Gość aniula79
A propos "zwykłej prowokacji" - uważam, że zmysł powonienia odgrywa bardzo ważną rolę w naszym życiu. Olać to jak się pachnie tylko dlatego, że kiedyś na starość, i tak będziemy śmierdzieli!? To tylko Monika napisała tu, że zostawiłaby faceta, który by jej zaśmierdział. Zapach to naturalna sprawa - i ten ładny i brzydki, ale z brzydkim zapachem można najczęściej coś zrobić - uważam, że należy korzystać z tego przywileju. PS: A miłość z pewnością wybaczy to, że na starość partner brzydko pachnie - nie wiem natomiast czy zniesie jak partner będzie zalatywał przez całe życie!!! ;)

Post jest raczej prowokacją chocby dlatego, że mało ktory facet opisuje taki problem na damskim forum...

Gość yhfuyfl
unikajcie buciorów ze sztucznych tekstylii, tanich buciorów z daichmana, zadbajcie żeby było wygodne i nie obcierało... czasami niektórym śmierdzą giry bo mają specyficzną bakterie która powoduje taki a nie inny zapach..

aniula79 - zdziwienie piszących tutaj, że ktos chce zostawic kobiete z tak "błahego" powodu wynika z faktu, że to facet chce zostawic kobiete... gdyby ten post miał identyczną konstrukcje a tylko pisałaby to kobieta pragnąca zostawic swojego faceta, zgodnosc forumowiczek z autorką byłaby 100%

Gość aniula79
Nie zgadzam się - po prostu to jest problem, o którym trzeba rozmawiać a nie kogoś zostawiać. Kiedy mojemu chłopakowi brzydko pachną stopy albo się spoci a ja to czuję, po prostu mówię: kochanie idź umyj nogi albo weź kąpiel i on się o to nie obraża, a nawet jest wdzięczny, że zwracam mu uwagę ja! Przecież ja go kocham, dbam o niego! Szczerze mówiąc wychodzę z założenia, że takie nieładne zapachy są bardziej wybaczalne u faceta (ma inny organizm - to wszyscy wiedzą) aniżeli u kobiety! Facet poci się szybciej i jego pot ma brzydszy zapach (hormony!) - mimo to uważam, że koleś, który zostawia swoją ukochaną kobietę z powodu zapachu stóp...sorry

Gość taktojuzjestnatymswiecie
anula79 - a jezeli ktos ma problem z czestymi wiatrami to co ma zrobic? ja mam ten problem niestety, nie wiem kiedy to sie zaczelo ale sie zaczelo i strasznie utrudnia mi to zycie... na razie je wstrzymuje, bo glupio mi chodzic co 10 minut do lazioenki... ale ile mozna tak zyc... te bole mnie wykanczaja :(

taktojuzjestnatymswiecie zmień dietę - przeć na niskie węgle i powinno być po problemie

świetny topik :D - bardzo przyjemnie się czyta. Chyba pójdę sobie zrobić dobrą kawkę i powgłębiam się bardziej w te \"mądrości\" ;)

Gość taktojuzjestnatymsiecie
komiczne - mozesz powiedziec wiecej ? naprawde chce sie pozbyt tej dolegliwosci... dzis prawie caly dzien pilam tylko herbatki i wode a i tak problem sie pojawia...

proste - poczytaj sobie na temat diety niskowęglowodanowej (poszukaj na necie) ewentualnie pod hasłem low carb diet - zazwyczaj pomaga...

dzieki, zaraz tak zrobie,mam nadzieje,ze pomoze pozdrawiam:)

straszna ta dieta... co ja mam niby jesc zamiast chleba? rano np. 2 kromki chleba sa dozwolon i tyle... to straszne:( mam sie obychac gęsią i jajkami... nie wierze ze po tym wzdecia znikna...

Gość są też takie tabletki
Espumisan i Gastop na wzdęcia, wypróbuj może zadziałają

probowalam espumisanu, nie pomaga... moze gasstop bedzie lepszy, sprobuje- dzieki:)

Gość aniula79
Wzdęcia i wiatry mam wtedy, kiedy zjem naprawdę dużo (zwłaszcza warzywa, gazowane napoje itp.) - wystarczy troszkę się przegłodzić - np. dzień, a później, tak już ktoś radził, zmienić dietę. Naprawdę, unikaj kapusty, grochu, warzyw w nadmiernych ilościach i gazowanych napojów (ogólnie rzeczy ciężkostrawnych) a wszystko powinno być w porządku! Powodzenia (jak nie pomoże - idź do lekarza, może est coś nie tak :( )

Gość a ja tez smierdze
A ja mam brzydki oddech, to nie z ust a z żołądka bo mam i refluks i kandydozę układu pokarmowego którą lecze od 3 lat. Mój chłopak jest ze mną pomimo to. Podziwiam go ze całuje sie ze mną.

Gość post nade mna
jezu ja bym zwymiotowal jakby mojej dziewczynie smierdzialo z geby!!

Gość hhhhhhhhhhhhhhhhaahaaa

Gość habba babba
uzywaj MCafee. zabiezpiecz swoje skarpety osobiste przed szkodliwym zapachem otoczenia. MCafee posiada potrojna warstwe ochronna. posiadam takowy srodek i nogi mi nie smierdza. mozna uzywac go takze dla ochrony pantalonow.

Gość gość
Przecież pięknym dziewczynom nie śmierdzą nogi. One sie nie pocą durnie przecież.

Gość gość
Idź do apteki po środek przeciwgrzybiczy do stóp. Smród to objaw grzybicy.