Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

aqq77

uczciwy facet

Polecane posty

Szukam kobiet ktore znaja choc jednego uczciwego faceta. Ja poznalam 3 po kolei ktorzy zabawili sie moim kosztem. Za kazym razem zamieniali mnie na inny model. Byc moze dlatego ze bylam zbyt wierna. Wiedzieli ze i tak bede na nich czekac. Czy ktos zna jakis zloty srodek. Czy ze mna jest cos nie tak? Starcilam poczucie wlasnej wartosci. Normalni faceci chyba juz wygineli.

Gość łee
popieram cukierka, sprawdzone działa :D

Andrzej, wcale takich nie szukam. Nie jestem masochistka. Sama nie wiem czy oni byli az tak przystojni, ale wiem ze to swinie.

ja tez myslalm ze znam....ale po czasie sie okazalo ze sie pomylilam;/ nie generalizuje i nie mowie ze nie ma juz wcale uczciwych mezczyzn..tylko po prostu ja na takich dziwnym trafem nie potrafie sie natknąć....

Mr.T ..dobre;D takiego faceta jak ty szukam cale zycie....przynajmniej pytasz:P

Gość sranie w banie...
a moze odstraszalas ich uroda?

no wiesz bylem wychowany tak ze zasady zobowiazuja:) zreszta to juz widac po facecie odrazu jaki ma zamiar, nalezy tylko to dostrzec

ja te zamiary dostrzegam w kazdym facecie..moze mi sie wydaje albo wszystkim wam chodzi o jedno, tylko niektorzy mezczyzni sie z tym bardziej umiejetnie kryja, hmm???

Gość kurde bele tre morele
Ja mam normlnaego ale ma WADY!

Gość ja znam
tylko że on nie może znaleśc laski

Gość ja znam
bo laski patrzą na wygląd i to prawda no i lubia jak je facet wyciora bo to facet :P prawdziwy a potem płaczą

Gość ja znam normalnego
i jest uczciwy, no i jest moim facetem, ale wczesniej zazwyczaj wybieralam takich bawidamkow. Zloty srodek ciezko znalezc, bo kazdy jest inny. W moim zwiazku akurat jest tak ze sobie ufamy i nie dajemy sobie nakazow czy zakazow. Kazdy z nas wie, ze odpowiada za to co robi i ze to nasz wybor, wiec staramy sie dokonywac wlasciwych wyborow. Byc razem i nie czuc sie jak na uwiezi, ale oczywiscie z dochowaniem wiernosci :) Rozmawiamy o wszystkim i o niczym, o radosciach i o problemach, ktore pojawiaja sie w kazdym zwiazku :)

mam kumpla mu nie chodzi o seks! z nim kobieta miala by cudownie... ale znajac zycie zadna by go nie chciala bo nie jest przystojniakiem i ma slaba prace... za to jesli ktos ma siano lub jest przystojny pelno naiwnych kobiet dookola... no ja rozumiem ze wy chciecie ale pomyslcie logicznie... kiedys taka jedna dala sie mi a powiedziala ze jest taka szczesliwa ze razem chodzimy...:/ powiedzialem do niej odrazu ze chyba troche jej sie cos wjebalo,,,? no brak slow naprawde....