Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Arlia

KOBIECE FANTAZJE.... Z DRUGA KOBIETĄ

Polecane posty

Witajcie Czytam tutaj różne topiki i postanowiłam założyć swój... Ciekawa jestem jakie są Wasze fantazje i czy są kobitki które też marzą np o seksie z drugą kobietą? A moze są i takie które już mają takie doświadczenia i się nimi podzielą? Ja większych doświadczeń w tym temacie nie mam, ale to jest takie moje skryte marzenie... sex z kobietą. Mam męża, dziecko, jestem szczęśliwa i nic mi nie brakuje, ale... wracam wspomnieniami do dawnych czasów, jak kilka lat temu na imprezie nie wiadomo z jakiego powodu coś mnie i moją kumpelę tknęło i zaczęłyśmy się całować jak szalone. To było tak niesamowite przeżycie że żałuję, że nie posunęłyśmy się dalej... Wczoraj przypadkiem się zgadałyśmy na gg, nie widziałyśmy się już ponad 3 lata a po 5 minutach rozmowy znowu wypłynął ten temat \"pamiętasz tamtą imprezę?\" i obie stwierdziłyśmy, że to było boskie doświadczenie i żałujemy, że skończyło się na całowaniu.... Mam prawie 30 lat i zastanawiam się, czy kiedyś będzie mi dane ziścić swoje fantazje...

Gość ON - 42
Idź za ciosem. Ty chcesz kumpela też, więc.. Moja kobieta też ma za soba takie doświadczenie i też to było na imprezie. To było zanim się poznaliśmy. Opowiadała mi o tym i wcale nie poczułem się zniesmaczony. Niewiem jak twój facet podchdzi do tego. ostatecznie moze to być twoja słodką tajemnicą.

Chyba nie mówiłam o tym mężowi, ale nie miałby chyba nic przeciwko... a co do kumpeli, narazie jest to mało możliwe, po 1 mieszkamy daleko od siebie, po 2 ona jest teraz w ciąży i póki co nie mamy czasu się nawet spotkać (3lata się nie widziałyśmy) Jak sobie tak wczoraj pogadałyśmy to cały czas o tym myślę i wyobrażam sobie jakby to było

Widzę,że topik nie ma powodzenia, a chciałabym poczytać wypowiedzi jak to jest

Gość +ivinka+
czasem tez mam wielka ochote sprobowac jak to jest z inna kobieta, mysle, ze moglo by byc cudownie.

wydaje mi sie, ze z kobieta moglby byc tak samo fajnie jak z facetem szczegolnie dlatego, ze kobieta najlepiej wie czego jej potrzeba i moze to dac drugiej kobiecie

nie zgadzam się probowałam i było mi brak faceta co nie twierdze ze było źle ale jakos dziwnie choc miałam orgazm bo była delikatna i cierpliwa bardziej niz facet

Gość zglosilem do usuniecia
:classic_cool:🖐️