Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kdd

Plamienie po... pomocy !

Polecane posty

Gość kdd

Wystąpily u mnie 2 razy lekkie plamienia i lakarz zalecil lek duphaston. Bylo juz ok. Dzis poniewaz jestem bez seksu 3 mc mąz piescil mnie i mialam orgazm. Potem zaczal mnie lekko bolec podbrzusze i mialam lekkie krwawienie. czy to od tego orgazmu ?

Gość 76767676767676
Ciężko mi powiedziec czy to od sexu,ale jeśli miałas juz wczesniej krwawienia to może lepiej się jest powstrzymac od.........Ja jestem po poronieniu,też biore duphaston i lekarz narazie profilaktycznie zabronił mi sexu,-jestem w 11 tyg.,ale ja na Twoim miejscu pojechałabym natychmiast do lekarza skoro mialas plamienie-NIE CZEKAJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość 76767676767676
W którym jestes tyg.? bo mi lekarz tłumaczył,ze w 12 tyg. lubią się pojawiac plamienia poniewaz na tym etapie ciąży prace przejmuje łożysko i to jest tym spowodowane-to nie jest nic grożnego ,ale wymaga hospitalizacji.IDZ DO GINEKOLOGA!!!!!!!!!!!!!!

Gość ggjhjjh
Ale przeciez ja bylam po plamieniui dostalam lek ale nic nei stwierdzil zlego. dostalam lek . Potem mialam drugie male - zalecil 2 tabletki. Potem nic sie nie dzialo i teraz godzine po wszystkim znow plamienie. Oczywiscie chyba zaraz zadzwonie. Ale co ma powiedziec ze po seksie ??

Gość avri
oczywiscie, ze powiedz prawde chodzi o dziecko przecviez

Lepiej powiedz lekarzowi że to po seksie. Ja jestem w ciąży zagrożonej i mam całkowity zakaz seksu,lekarz zabronił mi nawet się podniecać bo to powoduje skurcze macicy,plamień nie miałam ale mam łożysko przodujace i lekarz mówi że plamienie może wystąpić. Też biore duphaston od początku ciąży i luteinę mam brać te leki do 24 tyg . więc już niedługo .

Gość na konsultacje
jedz do lekarza i odpusc sobie seks,bo to on byl przyczyną plamienia

Gość ggjhjjh
glupio mi sie jest mu przyznac...

Gość ggjhjjh
ale w sumie nie mowil nic ze zabrania

Gość 76767676767676
jak się plami to nie znaczy,że jest zawsze żle.Ja plamiłam i poroniłam,a mojej koleżance bardzo często szły skrzepy i mimo to urodziła 2 zdrowe córeczki/były to bliżniaczki/ OCZYWISCIE

Gość 76767676767676
ZJDAŁO MI TEKST:( idz do ginekologa!!!!!!!!!! nie przejmuj się tylko mu powiedz otwarcie,że się kochaliscie z mężem.przeciez lekarz to tez człowiek i zapewne uprawia sex!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!zmykaj do ginekologa!!!!!!!!!!!!!!ja trzymam kciuki za Ciebie i czekam na wiesci po wizycie

Gość na konsultacje
to nie mow,niech sprawdza czy wszystko ok i potem spytaj jak sie ma seks do tego

Gość 76767676767676
masz racje! najważniejsze jest teraz to aby sprawdzic czy to cos powaznego czy nie,bo bagatelizacja moze doprowadzic do poronienia a fachowa pomoc zapobiegnie utrzymaniu ciąży.

Gość kdd
Jak mam isc jak on dzis nie przyjmuje. Ja chcialam zadzwonic ale zupelnie nie wiem co powiedziec. Wstyd mi ze nie umiem sie powstrzymac przed seksem.

Gość kdd
Nie odbiera. Smutno mi ;-(

Gość 76767676767676
dziewczyno to jedz do najbliższego szpitala i powiedz,że miałas plamienie krwia ,albo krwawienie-nie wiem ile tego było i jak to było.Ty wiesz najlepiej.A druga sprawa to kto Ci da gwarancje,że to się stało przez sex.Nie chcesz mówic o sexe to nie mów ale niech Cię ktos zobaczy izaraz będzie wiadome czy cos się dzieje czy nie.wiesz co gniewaj się na mnie i nie ale to mnie mało obchodzi! W każdym bądz razie ja na Twoim miejscu byłabym już dawno w szpitalu.robiłabym wszystko aby nie stracic dziecka a ty tutaj siedzisz przed kompem i tracisz czas.PYTAM JESZCZE RAZ! SKĄD WIESZ CZY TO WINA SEXU?!A MOŻE TO TYLKO ZBIEG OKOLICZNOSCI,A PRZYCZYNA LEŻY ZUPEŁNIE PO INNEJ STRONIE

Gość samisa
a lekarz nie powiedzial ci ze zero sexy??? ja kiedy mialam ciaze zagroznona gin od razu powiedzial zero sexu, zreszta jakby mi nie powiedzial to sama chyba bym wiedziala nst razem zastanwo sie co jest dla ciebie wazniejsze orgazm czy strata dziecka??? :-o

Gość 76767676767676
SAMSIA ZGODZE SIĘ PONIEKĄT Z TOBĄ,ALE WIESZ KAŻDY MA CHWILE SŁABOŚCI,MOŻE TO NAPRAWDEZ AUTORKI STRONY BYŁ SEX ALE BARDZO PRYMITYWNY.PISZE,ŻE LEKARZ JEJ NIE ZABRONIŁ ITD.OK! TUTAJ JESZCZE WSZYSTKO BYM JEJ WYBACZYŁA,ALE NIE MOGE ZROZUMIEC JEJ GŁUPOTY,ŻW WIDZĄC ZE KRWAWI TO NIE BIEGNIE DO SZPITALA TYLKO PISZE TUTAJ TAKIE GŁUPOTY-SORRY,ALE SIĘ ZDENERWOWAŁAM!!!!NIE MA JEJ LEKARZA,ALE GDYBY NAWET BYŁ TO CO? JAK BĘDZIE COŚ NIE TAK JAK MA BYC TO JĄ NIE WEŻMIE DO SIEBIE DO DOMU TYLKO DA SKIEROWANIE DO SZPITALA!!!!!!!!!!! JA WIELE PRZESZŁAM I WIEM JAK TO JEST ,ALE POWTARZAM,ŻE KRWAWIENIA NIE MOŻNA BAGATELIZOWAC BO TO WYMAGA HOSPITALIZACJI.KRWAWIENIE NIE OZNACZA OD RAZU PORONIENIA,ALE SIEDZĄC PRZY KOMPIE I CZEKAJĄC NIE WIEM NA CO MOŻE DO NIEGO DOJSC

Gość kdd
76 - a czy ja napisalam ze krwawie ? Wiadomo ze bym od razu jechala. Siedzialam przy kompie bo chcialam znalesc cos zanim sie dodzwonie do lekarza. Naszczescie sie dodzwonilam i zapomnial mi powiedziec ze zero sexu. Teraz juz wiem. Powiedzial ze ok. A duphaston zapisal zapobiegawczo bo moja ciaza nie byla zagrozona. Tylko mialam male plamienie. A teraz mialam maly skrzepik. Dziekuje za pomoc.

Gość 76767676767676
plamienie czy krwawienie to to samo ,że tak to zinterptetuje Ja przy pierwszej ciązy zobaczyłam 2 małe plamki i to nie czerwone a bardziej brązowe i co? pojechałam do szpitala i okazało się,że nosze martwe dziecko od około 3 tyg. Tą ciąze obecnie i musze Powiedziec DZIEKI BOGU nie mam zagrożonej,rozwija mi się jak narazie prawidłowo,ale i tak od początku biore duphaston zapobiegawczo.Ty rób jak uważasz,ale skoro miałaś nawet małe krwawienie,to mnie się wydaje,że powinnas miec wizyte,aby zobaczys czy tam jest wszystko w porządku.Piszesz mi jeszcze ,że miałaś mały skrzepik.Ja na twoim miejscu bym umarła ze strachu nie idąc do lekarza aby sprawdzili co jest tego powodem.Ja Cię nie chciałam urazic,tylko chciałam abys poszła do lekarza,szpitala,byle gdzie,byle by Cię tylko zbadał gin.Nie dla mojego,ale Twojego dobra.Trzymaj się