Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mama1965

Ile dajecie kieszonkowego dzieciom

Polecane posty

Gość Mama1965
12 tysiecy chyba że tak to się rozumie :) my z mezem w sumie zarabiamy jakies 4,5 tysiecy ale rachunki pochłaniaja bardzo duzo, poza tym oboje jestesmy z niezbyt bogatych rodzin wiec wiemy ze w zyciu róznie bywa:)

Gość 19nastolatka
to nie trza bylo miec dzieci

Gość Mama1965
Jestem dumna z moich dzieci i chocbym miała nie jesc to zrobie wszystko zeby były szczesliwe i miały własnego grosza

Gość Druga Mama 1965
mam dwie córki 16 i 17 lat, obie dostają po 5 zł tygodniowo, razem wychodzi po 20 zł miesięcznie i nigdy nie narzekają

Gość Mama1965
moi musza dostawac więcej bo nie mieliby za co wracac do domu:P a pzoa tym nie zawsze zdążą zjesc sniadanie wiec w szkole cos kupuja, ale pamietam ze jak mieli po 13 lat to dostawali po 3 zł póxniej po 5 i tak doszło do 20 , starsi mają wieszke potrzeby

Gość 19lnastolatka
niestety nie wszyscy rodzice mysla tak jak wy, moja mam uwaza ze jedyna potrzeba jaka mam to jest jedzenie i piie i mozliwosc skorzystania z toalety ze juz tak sie wyraze... no coz mam nadzieje ze mscic sie na swoich dzieciach obym byla bardziej wyrozumiala i szanowala wiek i potrzeby swoich badz co badz pociech

Kupuję moim córkom miesięczne bilety na dojazd do szkoły, więc nie wydają pieniędzy na na autobus, czy tramwaj, a śniadanie do szkoły? robią sobie same przed wyjściem, w domu, jeśli chcą. Uważam, że już są na tyle duże, że mogą same ponosić konsekwencje swoich zachowań, jeśli za późno wstaną i nie zdążą.