Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mama1965

Ile dajecie kieszonkowego dzieciom

Polecane posty

Gość Mama1965

Mam syna i córke blizniaków mają po 19 lta oboje się uczą, do szkoły jezdza ze mna a wracaja czasem busem, dostaja po 20 zł tygodniowo. Ile wy dajecie swoim pociechom i w jakim są wieku

Gość Mama 1965
ostatnio zimno sie zrobilo to i ruch na krajowej 7 mce mniejszy stad i kieszonkowe małe

Gość Aha................
700zł miesięcznie na utrzymanie - studia w innym mieście.

Gość Mama1965
Delilijah, moi nie dostaja od babci bo babcia nie ma, tez zastanawiam sie nad podniesiem tego kiesoznkowego, niech ktos jeszcze sie podzieli

Gość Aha................
Podszywom dziękujemy.

Gość dam sobie glowe
100 zł ... 19 lat ... czasem dorabiam sobie na promocjach :)

Mama1965 - oj powinnaś podnieśc i to da 50 zł tygodniowo;) ja mam 20 lat studiuje i własnie dostaje 50 zł miesiecznie... pomimo tego zę jestem bardzo oszczędna pieniądze mi sie po prostu rozpływają:( wystarczy że skseruje jedna ksiazke do tego kupie bułke w czasie 5 godzinnej przerwy i już kasy nie ma... jeśli chce isć do kina to musze conajmniej 2 miesiące osczędzac albo płaszczyć sie przed rodzicami:(

Gość mam 20 lat
pracuje na promocjach tak wiec dla siebie mam jakies 400zł na miesiac + jakies 300zł od rodziców.

Gość boze swinty
mam 17 lat i dostaje 15 zl na miesiac!!!!! CHYBA MUSZE COS Z TYM ZRBOBIC

Gość bogata nastolatka
mama przysyła mi z Anglii tylko 200E ale nie narzekam bo przez pół miesiąca biegam z koleżanka po sklepach i wydaję kaskę 😘:D

Gość kinga 16
poznałam kiedys na necie starszego faceta, mniej więcej w wieku mojego ojca, ale świetnie sie trzyma. Jest szczupły, zadbany, pachnący... bardzo o mnie dba. Śmiac mi się chce z moich rówieśniczek, które żyją za kieszonkowe rzędu 50-100 złotych na tydzień :D Ja mam 10 razy tyle :)

Gość boze swinty
kinga 16 powiem tak, wolalabym dostawac 5 zl na miesiac jak byc taka pusta dziewucha jak ty. ale to pewnie i tak glupi podszyw :P

Gość kinga 16
sama jesteś głupia :) za 5 złotych nic nie kupisz, ale za 500 jak najbardziej :)

Gość zainteresowanaaaaaaaaaaaaaa
Kinga 16 a jak go znalazlas? Na necie i sie umowiliscie w realu?

Gość boze swinty
szkoda gadac :P

Gość mam 18 lat i nie dostaje
Ale jak czegos baardzo potrzebuje no to mi matka kupuje.

Gość kinga 16
ja jestem mądra i przedsiębiorcza sama sobie znalazłam więc nie licz na " drapane"

Gość Mama1965
widze że stawki są rózne, wychodzę z założenia że narazie wolę dawać im mniej niech nauczą się oszczedzac bo nigdy nie wiadomo czy znajda dobrze płatna prace czy na wszystko bedzie ich stac

Gość Mama1965
nie rozumiem ludzi którzy sie podszywają, macie jakies kompleksy? problemy? zaburzenia własnej osobowosci

Gość Mama1965
macie pretensje o tego sponsora? zakompleksiali jacys

Gość dzecko ma 15 lat
daje mu 100zł tygodniowo

Gość Mama1965
proszę nie zwracać uwagi na podszywacza, 100 zł tygodniowo duzo nawet bardzo duzo, Twoje dziecko wydajke cała sume czy oszczedza

Gość ja dostaje
50zl od rodzciwo miesiecznie + bilet dojezdamna studia codizennie i o dziwo mi wystarcza

Gość brukselkaa
ja nie dostaje regularnych kieszonkowych :/ ale tez nie brak mi moim zdaniem niczego.fakt zakupy ciuchowe częste nie sa ale jakos sie trzymam.

Gość dzecko ma 15 lat
całośc wydaje, zarabiam ponad 12 tyś na mc także co bede załował

Gość 19nastolatka
nie dostaje kieszonkowego, ciuchow tez nie kupuje jak zarobie w wakacje, a od 3 lat w wakacje pracuje 10h przewaznie na dzien bez niedziel to z tysiaka sie zarobi, to mi wytarcza na porzadne kosmetyki na caly rok, w sumie kiedys dorabialam w czasie szkoly na promocjach dwa lata, ale teraz nie mam czasu maturalna klasa itd matka ma swoja pensje ok 1 zł jej maz ok 150 i 500zł moich alimento z czeho nie biore ani zlotowki bo nie bede sie prosic... nie doklada mi do niczego, dostalam 50 zł od babci na kswieta to kupilam sobie vademecum z historii i polskiego thats all:) nie widzialam wiekszego zyda dlatego czym predzej chce isc stad a i mam jeszce sis ona zarabia jakies 1200 zł ale nie daje nic na oplaty bo musi sobie ciuszki kupowac i szkole oplacic a jak pozyczylam raz od niej 20 złotych to codziennie mi o nich przypominala;/

Gość 19nastolatka
nie 1 zł tylko 1000 blad a jej maz 1500