Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uczyc sie matmy do cholery

dla mnie znajomość ortografii to zero, nic potrzebnego !

Polecane posty

próba dowartościowania się humanistów o małych zarobkach.....

w agencji towarzyskiej mi kompletnie ortografia do niczego nie potrzebna zreszta i szkola mi niepotrzebna bo moj zawod to- piekna!

nieuk ??? buhahahaha miasto mi płaci tylko dlatego , że zdecydowałem się na Politechnikę ...teraz humaniści powiedzcie co wy dostajecie ? Tępota która niczego konstruktywnego do społeczeństwa nie wnosi...słyszeliście gdzieś by narzekali , że humanistów brakuje ? :D:D:D mam pompe z was :D

phi no racja....po co w ogóle uczyć sie ortografi, poprawnej polszczyzny,po co komu mnożenie,dzielenie itd no nie?? ehh..... niektórzy są strasznie żałośni :-/

pracuje na targu warzywnym i sprzedaję kartofle oraz nać pietruszki. Bez podstaw matematyki nie umiałabym wy\dać reszty :)

Nie kazdy ma smykałkę do matematyki drogi kolego. A skoro ty jesteś żywym zlotem inteligencji to skladam Ci poklon :O j.e.b.i.e m.n.i.e c.o. s.ą.d.z.i.s.z

umiem tez policzyc ile razy zapina mnie pan Zenon sprzedajacy na stoisku obok mnie kiszona kapuste

w takim razie po kiego grzyba uczyć sie czegokolwiek!!!!!! nie uczą sie ortografii i później szerzy sie analfabetyzm... ale żałość :-/

a i tak potem takie humanistki płaszczą się przed nami bo mamy kasę.... jak pora się ustatkować, to widać, na czym wam zależy :D za głupote dostajecie ochłapy i tak powinno być !

noo i później to wszystko wychodzi....cwaniacy którzy nawet nie umieją się wysłowić...

to wspolczucia jak lapiesz laski na kase pewnie nic poza tym nie masz cielaku pewnie pisac tez tylko na komputerze umiesz ,puknij sie w leb i wyluzuj i tak sa lepsi od ciebie:D

Język polski jest piękny na swój sposób:P i trudny dla obcokrajowców:P uczmy się go choćby dla własnej satysfakcji, żeby nie straszyć ludzi błędami...:P ja, pomimo korepetycji i godzin ślęczenia nad matmą, to i tak tego nie łapię ... /mam się powiesić?

Gość valerian
To poczytaj ile zarabiają informatycy z doliny krzemowej z panem Gatesem na czele.....

Gość no cóż...
Znajomość ortografii wiele zdradza - np. oczytanie .. I na pewno znajomość matematyki z tego nie zwalnia ... :O U mnie matematyczno-logiczna inteligencja wynika z genów... Ale nigdy przez myśl mi nie przeszło coś takiego! .... :O P.S. Nie wierzcie też w te rosnącą liczbę dyslektyków - większość z nich to symulanci ... :O

język polski jest mi zbędny, w większości agencji towarzyskich pracuja dziewczyny ze wschodu :)

nie lapiesz bo nie chcesz zalapac i nie robisz tego systematycznie....matematyka wymaga pokory, cierpliwosci i systemtycznosci.... cechy obce wspolczesnym kobietom

Człowiek na poziomie zna się na ortografii i całki mu są nieobce, więc odpuść sobie i nie dorabiaj ideologii. Faktem jest natomiast, że humaniści są bardziej elokwentni i potrafią swoja erudycja niejednej zawrócić w głowie.

Gość valerian
Jednak teraz potrzebni sa inżynierowie a nie humaniści....

a co Ty myślisz, że język polski nie wymaga cierpliwości?:P nie jest to ścisły przedmiot, ale ma swoje zasady, które trzeba znać. wstydem byłoby mi z kimś pisać, wszędzie popełniając byki... przecież to mój rodzinny język i jest bardzo śliczny:)

należy go umieć dla samego siebie... chociaz podstawy, żeby nie popełniac błędów. zawód to inna sprawa. przecież czy każdy matematyk musi być kompletnym analfabetą?

Gość valerian
ale tak naprawde do czego potrzebna jest ortografia ? w komputerach i komórkach są słowniki co poprawiają blędy...nawet w Firefoxie są .... Teraz tylko używam długopisu gdy muszę się podpisać .....

Mi rzuciła się w oczy poprawność postu autora... nie daje wam to do myślenia? :D Dla mnie znajomość ortografii to może nie zero, a umiejętność, która się przydaje :D po prostu warto wiedzieć :D Niestety, wszyscy którzy mają problemy ze ścisłym myśleniem (czyli po prostu myśleniem :classic_cool:), są humanistami :D Zastanawiające jest to, że nie ma osób, które nie są ani humanistami, ani umysłami ścisłymi :D A przecież to nie jest takie oczywiste, że umysł nie-ścisły jest humanistyczny, prawda? :D

są ludzie, którzy piszą książki:P pamiętniki:P autobiografie:P skąd wiesz, czy za 5 lat nie będziesz kimś sławnym... i jak wtedy napiszesz coś o sobie, skoro nie wiesz, czy jest to poprawne

Gość hhhhhhhhhmmmm...
po co ma sie wspomagac jakimis programami? jest taka sierota, ze sam nie bedzie umial niczego napisac sam?zalosne....:P