Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość spacerujaca po miescie

wrocilam z samotnego spaceru

Polecane posty

Gość heherr
ja tez hehe ;d

nie laz tak z lbem w dol i jak sierota bo paly ciebie zatrzymaja i zrobia narkotest

no tak, powinnam siedziec w domu na dupie na kafeterii, nie? nie lubie siedziec, lubie cos robic, no ale niektorzy tego nie potrafia objac rozumem:)

Gość michelina
Umawiaj sie w szerszym gronie. Zawsze to i weselej. A samej to mozesz poleciec na nieodpowiednigo goscia, albo jakis pijak cie zgwalci. Ale cos rob jak chcesz.

Gość
hej spacerująca-ponawiam propozycję :-)

"nie laz tak z lbem w dol i jak sierota bo paly ciebie zatrzymaja i zrobia narkotest" haha, nie moge:d a skad o znasz?czyzby z autopsji?

Gość drażetka miętowa
Zareaguj, Wrocławianin się Tobie zaoferował :)

lepiej za szmaty jakiegos kumpla, kumpele i chociaz polatac zrobic zakupy, isc do kina, teatru, dyske, pubu ja pierdole masa rzeczy! wiec lubisz ruch tak? to zapisz sie na silownie czy aerobik! Boisz sie sama, to musisz sie przelamac! Za drogo? to pobiegaj na osiedlu, za jasnego oczywiscie Nie chce sie? To idz do gruszeckiego siedziec na tylku i cos jesc kalorie? to po tym na basen i co rzeczywiscie zajebista nuda

no ale o co wma chodzi? nie chodzicie nigdy na spacery? czasem nie ma z kim wyjsc bo kazdy ma sie kim zajac:) i przeciez nie bede siedziec w domu, kiedy mam ochote wyjsc tylko dlatego, ze inni nie chca/nie moga. Wick -->niestety nie wroclaw, dzieki za propozycje:)

a co masz jedna kumpele? no to jak nie masz z kim to matke do auta i jedzcie cos zjesc bedzie jej milo ja jak mialem jedna panne na oku, to tyle bylem razy w stanie przejezdzac ulica ze ja w koncu trafilem "przypadkowo" oczywiscie co jechalem to po cichutku szybko zeby nei zwrocila uwagi... a nie jak jakis zakuty tableciarz w 126 z czarna szyba i polka na tylnej desce i glosnikami wiekszymi niz obwod glowy ryszarda kalisza

na zkaupach bylam wczoraj, do kina moze sie wybiore jak bede przy kasie bo traz krucho-musza mi wyplacic. a i planuje sie zapisac na cos, a dokladnie na strzelnice, mysle tez o basenie i o jakies robocie by zarobic na inne takie.no i sa studia jeszcze. nie rozumiem tylko twojego tonu MrT, udajesz groznego czy naprawde jestes takii, ze strach sie bac?:Omowe, ze sie nudzuilam to wyszlam na spacer pod pretekstem kupienia sobie farby do wlosow a y od razu nakskaujesz.chyba dobrze, ze wyszlam na ten spacer a nie siedzialam na forum i ryczalalm, ze chce wyjsc na spacer ale sama nie wyjde bo sie boje,z e mnie zgwalca:O eeee

:)

zapomnialam, z epowinam sie zgadzac ze wszystkim co pisza faceci.ups:P