Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lollpao

co się dzieje z tymi facetami

Polecane posty

Gość lollpao

to myslalam że ja mam pecha, gdy po 2 letnim związku facet mnie zdradził, uderzył i odszedł (2 miesiące temu) - na co zareagowałam kompletnym szokiem, bo nic między nami się nie psuło. Ale my przynajmniej nie mieliśmy ślubu, chociaż planowaliśmy w 2008 r.Jedyne co straciłam to... nerwy, czas i trochę pieniędzy. Dziś dowiedziałam się że moja koleżanka, która wzięła WE WRZEŚNIU (3 miesiące temu!!) huczny ślub - rozwodzi się. Święta spędziła u rodziców, mąż w ich mieszkaniu. Chodzili ze sobą 4 LATA!! W sierpniu wykupili mieszkanie na JEGo nazwisko. Teraz on wymienił zamki, a ona nie może wejść do swojego / tylko jego? mieszkania. Wcześniej ją dusił i bił. Przed ślubem nie, dopiero po. Dziwne. Bo dziewczyna jest piękna jak marzenie - długowłosa smukła blondynka z naturalnie ciemną karnacją i śliczną buzią, a on.. gruby i raczej brzydki. Co się dzieje z tymi facetami? Mówią że kochają, a po chwili biją i robią takie świństwa że głowa mała?

Gość jfew
kobiety lubią brutali . To ich kreci .

Gość valerian
sorry ale to wy wybieracie....jakoś ci nieśmiali i mmało pewni siebie nikogo sobie znaleść nie mogą więc nawet nie mają jak was uderzyć :)

Gość lollpao
to prawda - nie lubię zahukanych, zamkniętych w sobie. Ale mój i jej facet byli normalni i kochający. I nagle im coś do łba strzeliło. I chyba istnieje coś między odludkiem a brutalem, prawda?>

Gość hurt but no pain
patrzcie lepiej co się z wami dzieje

Gość bdbfdbddd
Jezus maria! No tak, facet pewnie był zazdrosny i tyle. Kompleksy niszcza ten świat. Większośc tych agresywnych słownie czy fiz. typków/typiar mam propstu niskie mniemanie o sobie - życie.

Gość american pie
kobieta zawsze wybiera brutala bo męski facet zawsze bedzie chciał podymać gdzie sie tylko da nawet mając u boku miss świata tak nas natura stworzyła

Gość oferma
odpowiedź brzmi: to nie faceci są dziwni i im nie odbija tylko ty i twoja koleżanka takich lubicie i takich sobie wybieracie. i nie mów mi że "był inny" bo to bzdura. ja znam osobiście 2 samotne rozwódki z dziećmi i ich byłych mężów. obaj są takimi pojebami że słów szkoda. i nie stali się nimi po ślubie tylko byli zawsze. ale jakoś ich żony tego wcześniej nie chciały zauważyć. skoro podstawowym warunkiem który pociąga was u facetów jest ta słynna "pewność siebie" to się nie dziw że kończy się tak jak się kończy. bo skoro facet może być kretynem i chamem ważne aby "był pewny siebie i miał to coś" to koniec jest oczywisty.

Dlaczego nie jestem zaskoczona... Ludzie nie potrafią się już dobierać w pary. Bardzo szybko poddajemy się, tylko dlatego, że mija pierwsza chemia, złudzenia, czy coś. Sama nie wiem. Nawet to stare powiedzonko wydaje mi się na dzisiejsze czasy wprost idealne: "bo cały w tym ambaras, żeby dwoje chciało naraz". Ludzie, będący w związkach notorycznie się mijają! Hipokryzja? Chyba nie robimy tego świadomie?.. Ponadto ogrom facetów nie chce zobowiązań. Coraz modniejsza robi się funkcja "koleżanki do łóżka". A ludzie potrzebują bliskości, więc często na to idą, a jak to się później kończy, to pewnie się domyślacie. W końcu ktoś się zaangażuje chcąc nie chcąc, i zabrzmi w głowie powiedzonko o ambarasie.... A właśnie! Kiedy następuje przełom i faceci, którzy nie chcą zobowiązań, nagle zmieniają punkt widzenia? Bo mi nie przychodzi nic więcej do głowy niż...... kobieta. W końcu się zakochują i pęka bańka mydlana. Jaki nonsens co? Odsuwanie się od miłości, czyli od czegoś co tak naprawdę jest później zapalnikiem, punktem zwrotnym, w nowym życiu, w odmiennych poglądach.

Mnie sie wydaje ze sa tacy zawsze, nikt sie nie zmienia w Mr Hyda z Dr Jeckyl'a i odwrotnie .... Tylko nieraz nie chcemy/ potrafimy zauwazyc tych drobnych sygnalow - a ktore widza inni na zewnatrz zwiazku :o

Gość oferma
jedna mądra, oczywiście że tak.

Gość pytanie mam male
skoro kupili mieszkanie w sierpniu na jego nazwisko, a slub byl w lipcu , to mieszkanie jest tylko jego , takie zycie :O panienka okazala sie naiwna , bo przeciez nic w tym dziwnego ,ze na umowie notarialnej widnieliby oboje .... a tak - niesttey - NIC JEJ SIE NIE NALEZY a skoro przez 4 lata nic nie zauwazyla niepokojacego ...to nie wiem , jak oni naprawde byli ze soba :( wspolczuje sytuacji :(

to nie jest możliwe, by nic wczesniej się nie działo... Najwyraźniej uczucia musiały zaslepić...