Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość masakrasd

co sądzcie o publicznym karmieniu piersią dziecka , przy wszystkich?

Polecane posty

Gość qwdqwdwq
a ja bym się zakrywała, bo to jednak pokazuje obcym facetom cycka, czy karmie czy nie!!!!mysle, ze niektore mamusie celową chcą, sie "piersiami pochwalic" zasłaniajac sie dzieckiem..pani psycholozka, tez pewnie wszystkim cycki na około pokazuje, tak ze cała wies jej wie, jakie mam sutki i piersi?ale po co obcy faceci maja je ogladac?moj maz byłby zazxrosny, a Pani nie?

Gość qwdqwdwq
i powiem, wam wiecej moim kolegom i mojemu mezowi to sie wydało dziwne i niesmaczne powiedzieli, ze nie chcieli, by ich kobieta na widoku publicznym karmiła

mój facet pewnie by sie ucieszyl bo uwielbia widok kobiecej piersi :classic_cool: :D

no chyba zeby była bardzo obwisła z nabrzmiałymi żyłami i wielkimi sutkami (a tak czasami wyglądają u karmiącej matki) to pewnie by się zniesmaczył :P :D :D :classic_cool:

Gość mądry facet dcd
A MOJ SIE nie cieszył, powiedział"ty nie bedziesz innym cyckow pokazywac, mam nadzieje!!:":)

no..ale co powiecie na taka sytuacje.. przychodnia..kilka osob z dziecmi w wieku 0-5... Ja z 2m-czną corka... ona zaczyna poplakiwac.. oczywiscie z glodu.. To chyba normalne ze ja nakarmie.. chociaz przyznam, ze nie nalezalo to do najbardziej nieskrempowanych zdarzeń.. Nie zapomne miny faceta... ktory byl z dzieckiem... stary dziad.. a mine miał jakby mu pociag towarowy po twarzy przejechał..😠

to zupelnie inna sytuacja, dziecko 2 meisieczne, przychodnia-miejsce gdzie nei ma jak pojsc na bok i nakarmic dziecka..

wisniowa tego sie boje wlasnie! u mnie w przychodni tez nie ma ustronnego miejsca zeby maluszka nakarmic a teraz jesczze dowalili dzieci razem z doroslymi :(:( Ale to inna sytuacja! Wtedy to juz poprostu nie masz wyjscia a jaks ie gosciowi nie podoba to niech spada na drzewo!

a że jeszcze o 1 zapytam bo sie nie znam :D jak kobieta ma np roczne dziecko i karmi je piersią, w tym czasie zajdzie w ciąże to czy pokarm dalej jest czy zanika ? może głupio pytam ale serio nie wiem :D

Gość zawszejest rozwiazanie
wisniowa ja bym sie odwrociła plecami do ludzi, ale poszła nakarmic do samochodu!!

teoria nie karmie a na twoje pytanie odpowiadam- pokarm dalej jest...

no taaa minus 5 a ona będzie do samochodu z dzieckiem szła :O :O :P

pomaranczowa co ty gadasz? jak ja mam starego grata fiata to mam brac dziecko na taki mróz zeby je w zimnym aucie nakarmic?

aha jest ;) no bo tak se właśnie myślałam że jakoś tak dziwnie bo generalnie pokarm sie pojawia tuż po porodzie nie ? no więc kurde w przypadku tego drugiego dziecka pokarm byłby przez całą ciążę :P

Gość zawszejest rozwiazanie
to bym sie tak odwrociła, zeby nikt nie widział

w sumie nic dziwnego:) pokarm kobiecy jest tak dlugo produkowany jak jest potrzebny (czyli tak dlugo jesli karmisz)dlatego kolejna ciaza nie powoduje przerwy w laktacji( kiedysz kobiety rodzily dziecko za dzieckiem i zeby je wyzywic karmily piersia;)

teoria... nie pomyslalabym, ze dzisiejszego wieczoru ktos mnie jeszcze zadziwi... Ale wiesz to moze byc swietny pomysł... podczas 400 metrowego truchtania z dwumiesiecznym dzieckiem na recach, zapewne sie rozgrzeje.. W takiej sytuacji nawet temperatura -5 stopni nie wydaje sie byc wcale taka straszna.. Ba... nawet Panie ktorym pozostaly kg po ciazy bede mialy okazje pobiegac i zrzucic nadbaga... ;)

aaaaaaaaaaaaaa Ma Mani dopiero teraz zauważyłam Twój suwaczek !!!!! :D :D :D ale gapa jestem :O jeny GRATULACJE !!!!!!!! 🌻 🌻 😘

teoria nie leje sie ale jakby sie uarl to mozna cos wycisnąć :D:D ja mam pomysl1 Mozna przynieść z sobą taki maly namiot przenosny i jak dziecko zglodnieje to rozbic namiot wejsc i nakarmic malucha! :)

Gość Kak
Rozumiem ze ty ciastko szlas jesc do pokoju obok ?

teoria..wiem, ale Ty jako pierwszy skomentowales... wiec niech Tobie Bozia w dzieciach wynagrodzi;)

Wiśniowa yyyy może wynagrodzić ale tak za 2 lata najwcześniej :D :D :D :classic_cool: