Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaaakkkasa

Da sie jakoś przyspieszyc okres????

Polecane posty

Gość julciaaa
Najlepiej tabletkami, bo sobie mozna wyregulowac :) ale bez tabletek to jedynie kapiel z bardzo goraca woda moze pomoc. Ja zanim jeszcze brałam tabletki mialam bardzo nieregularne miesiaczki i ktoregos razu spozniał mi sie kilka dni, czułam ze nadzejdzie ale bałam sie okropnie i codziennie przez 4 dni kapałam sie w bardzo goracej wodzie i pomogło

Gość aaaakkkasa
dzięki, spróbuje, zalezy mi tylko w tym cyklu a nie stale, słyszałam , że alkohol przyspiesza, pije więc wieczorami drinki :) Zobaczymy co z tego wyjdzie

Gość Alkohol nie przyspiesza
jedynie powoduje większe przekrwienie śluzówki - przez co jak już dostaniesz okres i będziesz piła, albo brała polopirynę czy aspirynę to krew się będzie z ciebie bardziej lała

Gość nie koniecznie
nie koniecznie kapiel gorace oklady wystarcza

Grąca kąpiel może wystarczyć do krwotoku. Smutna prawda.Sylwester na Ostrym Dyżurze - fajna jazda? :)

Nglcia gratuluję !!!!🌻 😘 Betusia mi powiedziała :D jak się czujesz ? ;)

Gość julciaaa
Nie sadze zeby goraca kapiel spowodowała krwotok, ja tak zawsze robilam gdy po bzykaniu nie byłam pewna czy wszystko ok a okres misie spozniał i działało. Krwotoki nie biora sie tak od goracej kapieli, bo gdyby tak bylo kazda dziewczyna by o tym słyszała, byłoby to zabraniane itd

Gość goraca woda
rozszeza naczybia krwionosne, a do krwotoku moglo by dojsc po urazie na porodzie...

Większość o tym słyszała. A kto nie słyszał- może zapytać lekarza. Pierwsze co ginekolog powie, to żadnych kąpieli gorących jeśli okres jest tuż tuż. Co kto robi - jego sprawa, dla mnie równie dobrze możesz połknąć kilo gwoździ jeśli uwierzysz, że zadziała. ale nie pisz, że to bezpieczne, bo w takiej sytuacji możesz przyczynić się do cudzej krzywdy.Krwotok nie musi wystąpić ale może. przykład "ja tak robiłam i jest ok" jest taki sam jak ""ja 1000 razy przebiegałam na czerwonym świetle prez ulicę i żyję". Ja przeżyję, ktoś inny nie.

Gość aaaakkkasa
ja chcę tylko przyspieszyć o dzień, dwa a gorące kąpiele i tak lubię