Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

cherry___

Fryzury męskie....

Polecane posty

Mój chłopak zawsze miał krótką, prostą (bardzo :O ) fryzurkę, prawie na zero (no, może przesadzam,a le niewiele więcej :P ). Teraz w końcu zgodził się na zmianę, tylko jaka fryzura? Dodam, że nie ma zbyt gęstych włosów, takie średnie, z przedu mógłby mieć więcej :D. Kształt głowy hmmm.... troszke szersza u góry, lekko zaznaczone kości policzkowe (mmm.. ;) ). Prosiłabym o jakieś linki z propozycjami :).

cherry_ , przecież nie znamy chłopaka, nie wiemy jak wygląda, nawet kształt głowy też podałaś pi razy drzwi. Fryzurę powinien dobierać dobry fryzjer, który sprawdza jak się układają włosy, jaka jest ich gęstość, jakość, kształt twarzy, czaszki. A klient wybiera spośród konkretnych propozycji. Obawiam sie, że nikt Ci nie dobierze sensownej fryzury na forum i bez zdjęcia :)

Jakby były jakieś interesujace w internecie to bym tutaj nie prosiła o pomoc :O Też myślałam, żeby zdać się na fryzjera, ale w moim mieście to faceci albo mają fryzury nijakie, albo zero na głowie, albo małego irokeza... A ja nie chcę, żeby mój był kolejnym klonem. No, ale cóż, popytam fryzjerki, może któraś wykaże się kreatywnością :).

wiesz, w sumie to chyba najlepszy patent, bo nawet dobieranie fryzury na dobrym programie komputerowym się nie sprawdza. Trzeba jednak widzieć człowieka ze wszystkich stron i wiedzieć, jak mu się włosy układają. Na pewno znajdziesz jakąś fajną opcję dla swojego przystojniaka ;)

Gość gość
Jak wiemy także mężczyzna powinien dbać o siebie, ale nie zawsze mu to wychodzi, dlatego gdy nie masz na to czasu to chociaż o tym przeczytaj na stronie http://www.rebel-tv.pl/meskie-wlosy/

Gość gość

Mieszkam w Chojnicach. Znajdują się tutaj dwa salony fryzjerskie http://labun.com.pl/ W obydwu zajmują się męskim strzyżeniem i robią to bardzo dobrze. Tam zrobią wam ciekawą i elegancką fryzurę.