Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nowy facet

marzy mi sie romans

Polecane posty

Gość rozowa barbie
i zazdrosnikow :P

ostatnio różne rzeczy zdarzają się na kafe ale naprawdę dobrze to napisałeś;)

Gość rozowa barbie
Moze i dobrze zostalo napisane, ale mnie udalo sie tego nie przeczytac:P

\"ale nie chodzi mi tylko o seks, chodzi to aby poznac fajna kobietke z ktora mozna bedzie sie spotykać, spedzac miło czas, a seks bedzie tylko przyjemnym dodatkiem do tej znajomosci więc lepiej by bylo aby lubiła \" No pięknie to wszystko mój drogi ująłeś... Jeśli romans, to właśnie taki (moim skromnym zdaniem...)

Gość nie zastaw sie aby postawic
nowy facet a jaki wg Ciebie jest ten dobry seks? :-) jzu wiele razy przekonałam sie ,ze faceci ktorzy mowia o tym dobrym seksie to meirnoty w łzoku :-)

Gość rozowa barbie
Nie podniecaj sie tak nadto:P

Gość nie zastaw sie aby postawic
macie sie czym podniecac :-) słowami pisanymi,chyba dawno chłopa nie mieliscie :-)

komu to się romans nie marzy? Wszystkim się po cichutko marzy:D Przyjemne takie marzenie.

jak się spełni, przestanie być marzeniem.Trzeba będzie szukać nowego i nowego.....do czego to doprowadzi? I jeszcze trzeba kaca przeboleć;)

ale ja chcialbym zeby to bylo cos dłuzszego i zeby nie trzeba było żałować i zeby kaca nie było :-P no i zeby nie trzeba było szukac nastepnego czy marzyc o nastepnym :)

:D dyskretny- tobie to się małżeństwo marzy a nie romansowanie.

Gość poolle
romans jest wtedy gdy przynajmniej jedna str.z romansujacych jest w jakims zwiazku.Jezli obie str.sa wolne to nie jest romans tylko zwykły zwiazek opierajacy sie na seksie lub towarzysko-seksuale

Tylko, gdyby to wszystko było takie łatwe...że jest się z kimś na takich \"romansowych\" zasadach i ....że wszystko jest jasne, i że nie ma żadnych niedomówień, że panują czyste zasady...a w życiu (w praktyce) jest zupełnie inaczej.... ale, mimo wszystko... Też mi się marzy... Bo to tak właśnie jest, jak się raz posmakuję...;)

Ja jestem pełnoletnia i z Warszawy, i też mi się marzy romans po cichu... Ale pewne marzenia pozostają piękne tylko dopóki się ich nie urzeczywistni, a to jest jedno z nich. Powodzenia:)