Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość mial18latBYLwysoki...

moj wlasny biznes

Polecane posty

Gość mial18latBYLwysoki...

czesc wiem troche glupia forma dowiedzenia sie co mam zrobic zeby otworzyc swoj biznes ale nie mam zielonego pojecia gdzie mam sie a raczej do kogos zwroic chodzi mi o to ze za nie dlubo koncze szkole wierze ze zdam mature ale nie mam zamiaru isc na studia bo to nie ma sensu chcialbym otowrzyc wlasny biznes mam pare pomyslow na to co to moze byc ale teraz nasuwa sie moj problem co mam zrobic zeby to ziscic czy potrzeba mi duzo pieniedzy : / narazie nie mam prawie wcale wrecz przeciwnie mam pare dlugow ,widze to tak ze chce wyjechac za greanice na ok 1 rok zyc tam a raczej wegetowac wrocic i cos rozkrecic dzieki zarobionym pieniadzom ... ambicje mam ale czy to wystarczy nie chce zyc i byc kogos niewolniekm juz w paru pracach bylem i nie widzi mi sie to : ( jezeli nieto mi nie wyjdze to moge byc kolejna osoba podpisujaca sie PRZEGRALEM ZYCIE i jedynym moiim celem bedzie zdobyc hajs zeby pojsc sie napic wina do pobliskego monopolu ALE JA NIE CHCE TAK CHE BYC KIMS czekam na wasze opinie moze doswiadczenia z zycia mam nadzieje ze sa tu takie osoby : )...

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować