Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Hieronim

Nagrywarka

Polecane posty

Gość Hieronim

Hej, w czasie Świąt moja nagrywarka nie wytrzymała i padła . W związku z tym szukam nowej. Pomyślałem o LG, jako że mam ich monitor i jestem zadowolony. Czy polecacie zatem nagrywarki Blu-ray, czy może jeszcze się wstrzymać? Nagrwam głownie DVD, ale ta nowa technologia kusi…wypatrzyłem modele GGW-H20L (Blu-ray i HD DVD w jednym), GH20NS10 i GSA-H58N. Polećcie coś, z góry dzięki.

Gość lakaoka
nie kombinuj z blue-ray. Zanim to na dobre wejdzie to wymienisz napęd 3 razy. Ten ostatni model GSA-H58N to zwykła nagrywarka. Nie lepiej wziąć np GSA-H55L? Bedziesz miał Lightscriba chociaz

Gość Hieronim
Czy poza Lightscribe te nagrywarki sie czyms roznia? W sumie ta opcja raczej mi nie bedzie potrzebna (specjalne plyty chyba być do tego muszą?)

Blu-ray nagrywarki sa chyba duzo drozsze. poza tym jak ktos napisal lepiej sobie kupic zwykla dvd z lightscribem (LG podobniez kolega kupowal -nie narzeka).sama mam liteon i tez nie narzekam.

Gość Itaki
Dokladnie, taki lightscribe to fajna rzecz. Widzialem u kumpla jak to dziala.

Gość lotka-1
Ja mam zwykly DVD LG (nagrywarka,ale jaki model to nie pamietam:). Chodzi od 3 lat jak marzenie, popsula może 4 płyty przez ten czas, wiec rewelka

Gość anita e
dlaczego moja nagrywarka nie odczytuje czasami płyty,mam ją od 2 tygodni,na gwarancji .LG?

Gość lotka-1
Moze plyty są zanieczyszczone lub porysowane? Albo po prostu kiepksiej jakości? Jakich plyt uzywasz? U mnie nie bylo zadnych problemow, ale zawsze srtawialam na firmy typu Verbatim czy TDK.

Gość hupi
Moze jakiegos NECa? dobre nagrywarki

Gość Janko111
Slyszalem ,ze Samsungi i nec sa awaryjne, Liteonki i LG najmniej problemow sprawiaja.