Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zapytywujacy

Panowie- wasz pierwszy raz

Polecane posty

Gość zapytywujacy

Czy mieliscie jakies "wpadki'? typu nie stana wam, nie doszliscie albo doszliscie za wczesnie, itd Pytam bo ja mialem taki przypadek, ze wprawdzie stal mi ale kiedy nakladalem gumke opadal, albo opadal kiedy probowalem wlozyc ptaszka. Na szczescie mam wyrozumiala dziewczyne ....

Gość zapytywujacy
ej no piszcie cos, przeciez to kobiece forum, musi tu byc baaaardzo wielu facetow:D

Gość a jestem dziewczyna ale
a wiec nie napisze tu o moim pierwszym razie tylko o pierwszym razie mojego faceta a wiec..... tez mial takie rozne przezycia. i tez jak zakladal gomke to mu ten tego opadl nom a pozniej jak juz mu znowu stanal to znowu opadl i z wprowaddzeniam do dziurki byl problem ale mi to nie przeszkadzalo wcale a wcale wiec jezeli ty przezywasz jakies stresy z tym zwiazane to bez paniki dziewczyny to rozumieja i to wcale nie jest smieszne a ze faceci tam ci glupot nagadaja to tylko dlatego ze oni mieli tak samo tylko sie do tego nie przyznaja

Gość zapytywujacy
dobra,zmykam,pytaj🖐️

Gość zapytywujacy
jestem dziewczyna......> dziekuje za odpowiedz, przywracasz mi wiare w to forum, naprawde dzieki, niech Ci bog w ktorego wierzysz w dzieciach wynagrodzi

Gość zapytywujacy
no dzieki, ze juz idziesz bo sie zaczynalem gubc w tych wpisach, czekalo mnie rozdwojenei jazni:D

Gość zapytywujacy
to z nudów,miłego popołudnia,pzdr🖐️

Gość ee ja mialem tak samo
tak ze bez stresu :D🖐️

Gość a jestem dziewczyna ale
oj do dzieciooofff mi sie narazie nie spieszy wiec niech bozia tez zaczeka z tym wynagrodzeniem jak moze:)

Gość zapytywujacy
dziekuje tej Pani albo panu za usuniecie wulgarnych i obscenicznych wpisow, ktore negatywnie wplywaja na rozwoj psycho-spoleczny mlodych ludzi

Gość zapytywujacy
no piszcie cos

Gość jaaa tez diablica
a ja myslalam ze mojemu e stanal bo go nie podniecam teraz juz wiem ze to ze stresu

Gość zapytywujacy
oooo, no i calkiem mozliwe, ze uratowalem Cie przed depresja i samobojstwem,jednym slowem uratowalem Ci zycie brawo dla mnie:D

Gość jaaa tez diablica
nie no na serio jak chcial we mnie wejsc to byl miekki ale jak juz wszedl to szybko doszedl

Gość zapytywujacy
dobrze, ze doszedl, ja nie doszedlem, w ogole nie mialem zadnej przyjemnosci z tego, nie wiem czy to ze stresu (ale raczej nie bo bylem wyluzowany) albo z walenia konika, taka jakby utrata czucia, masakra

Gość jaaa tez diablica
jak by nie doszedl to dopiero bym sie zalamala

Gość zapytywujacy
o kurde, biore leki ktorych skutkiem ubocznym sa zaburzenia seksualne, moze to przez to, bo jak nie to zalamka, impotent:(

Gość zapytywujacy
a idzcie w cholere, nikt nie chce pisac to nie, wasza strata Zglaszam temat do usuniecia!!!!

Gość Dobra to ja sie przyznam
pierwszy raz byl tragiczny . U niej w domku rodzice itd a my w pokoju na gorze . Bylem tak napalony ze doslownie dotknalem jej cipki malym i sie spuscilem . Probowalem jeszcze ratowac sytuacje i odbyc stosunek ale nie moglem bo po orgazmie boli mnie czubek przy najmniejszym dotknieciu . Tak ze moj pelny pierwszy raz odbyl sie tak na prawde za drugim razem :P

Gość zapytywujacy
up up up up up up up up

Gość jak szczerze to szczerze 1
nasz pierwszy raz - dla obydwojga :P - ja cierpie z wiadomych powodow i mam dosc, a on na szczescie tak sie fantastycznie dostroil, ze normalnie 2-3 ruchy i doszedl :) za co wdzieczna byla niezmieeernie :) kochany, co za wspolbrzmienie emocjonalne ;)