Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ginorossi

a ja mam dzisiaj urodziny

Polecane posty

oh, zaledwie roczek, jeżeli sobie dobrze wydedukowałam :P zresztą... w naszym wieku już się nie zwraca uwagi na takie szczegóły :classic_cool:

ja nie moge :D flaszke dostałam :D ale teoria.. więcej kieliszków, wszystkich zapraszam na imprezkę :D

więcej kieliszków ?? \\_/ \\_/ \\_/\\_/ \\_/ \\_/\\_/ \\_/ \\_/ \\_/ \\_/ \\_/\\_/ \\_/ \\_/\\_/ \\_/ \\_/ \\_/ \\_/ \\_/\\_/ \\_/ \\_/\\_/ \\_/ \\_/ \\_/ \\_/ \\_/\\_/ \\_/ \\_/\\_/ \\_/ \\_/ styknie ? :D

Gość ginorossi.
Z godnością i w skupieniu godnym chirurga przeprowadzającego operacje na otwartym sercu w dniu moich urodzin przemierzam kręte i wijące się niczym drogowe serpentyny na górskich zboczach alejki w dyskoncie spod znaku owada ,aby nabyć paczkę paczkę draży kokosowych i niczym wygłodniały lampart bez namysłu ,kierując się pierwotnymi instynktami spałaszować ową zdobycz na oczach psów przywiązanych przed tym zacnym sklepem :classic_cool: z życzeniami podszywacz :classic_cool:

Gość ciacho z cukierem
trochę przesrane że tak pod koniec roku...jesteś cały rok do tyłu z tymi co urodzili się w styczniu..

Gość ja też grudniowa panienka
wszystkiego co najlepsze!!!

Gość UHUH
Y Y Y Y Y --------------- Y,,,,,,,,,,,,,,,,,, DDD