Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Agrat

Co myślicie o facetach szukających miłości przez internet???

Polecane posty

Jak w temacie, np. gumtree, kafeteria itp. Ja jakoś nie mam do nich zaufania

Gość eeeeeeeee
co mysle o facetach z kafe : -zagubieni , -pełni obaw , -ostrożni -inteligentni -błyskotliwi -spostrzegawczy To tyle . Co mysle o mężczyznach szukających przez internet miłości :) Dokładnie to samo co o kobietach ;)

Gość lutkin
spojrzyj sobie na portale randkowe i na ilość osób zarejestrowanych na tych portalach wychodzi, że naprawdę sporo ludzi szuka w ten sposób

Gość siomp***ona
trole szukajace i marzace o ksiezniczce,o ksztaltach modelki,gejszy idealnej,najlepiej bogatej,zeby niczego nie chciala,malo dociekliwej,zeby mozna dalej szukac i testowac.Sa juz tak zepsuci tym szukaniem ze nic stalego tak naprawde ich nie interesuje,typowi poszukiwacze ciagle swiezych wrazen...bleeee,precz gadzino!!!!

Ale ja nie mówię tylko o kafe...Ale tacy są. Co myślicie, bo jak dla mnie to mają jakis problem

ja nigdy nie szukałem miłości przez net podobnie jak e realu ale osoby które szukają miłości przez net to są raczej nieśmiali i zakompleksieni :O

:-) Ja nie mówię, że ci z kafe nie są inteligentni. Chociaż bywają też...inni

Gość o miłości ulotna jak gaz
myślę że szukają miłości przez internet:P

Facet szukający miłości przez internet to jakiś zakomplekiony palant który w realu ucieka od kobiet jak najdalej

dla mnie też są żałosne i zastanawiam się skąd tak dużo ludzi sie tam bierze i jaki mają problem

wiara na tych portalach się nastawia tylko na seks bo to taki portal to jest tak samo jak ci do chaty przynoszą reklamy z realu , i tesco :O (głupie porównanie ale na miejscu)

uważam że szukają gdzie mogą czasami są tak zajęci ,że tylko przez neta mogą złapać króliczka:P

albo są leniwi:P

Mam dwie znajome, które mają ogłoszenia na ILove i sympatii i powiem tylko, że to co tam o sobie piszą, to zwykłe bzdury i mało mają wspólnego z prawdą o nich. Jednej jak się zapytałem o to, to buraka strzeliła i tego samego dnia zdjęła swój anons. ;)

ja puki co jeszcze nikogo nie miałem ale nigdy nie będę szukał na żadych czatach sympatiach fotkach itp :)

A nie jest tak, że ludzie i tak szukają miłości, czemu więc oszukiwać, że tak nie jest..? Uprzedzam pytania - nie mam żadnego profilu na żadnym portalu randkowym. Nie zastanawiam się też nad tą opcją, bo nie potrzebuję.