Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Agrat

Co myślicie o facetach szukających miłości przez internet???

Polecane posty

ja też jestem w Twoim rozumieniu wyjątkiem ;) Każdy człowiek kogoś kocha, każdy chce być kochany (tj. akceptowany, szanowany, zauważany itp.), więc niestety każdy "szuka" :D

Gość no way-
Moim zdaniem nie każdy facet szukający miłości przez internet jest beznadziejnym, zakompleksionym, nic sobą nie reprezentującym człowiekiem. Wiecie no, na necie jest po prostu łatwiej choć ja bym nie chciała nikogo tak poznać. Taki sklepik z ludźmi :| Jasno określone kto czego szuka i to niby ułatwia sprawę ale zdecydowanie lepiej kogoś poznawać w realu. Reasumując: nie sądzę, żeby poznawanie w ten sposób zarówno kobiet jak i mężczyzn było żałosne. Pozdrawiam :)

Gość w necie to sie szuka
np nr do pizzerni ale faceta to raczej nie

Teraz nie warto szukać w ten sposób, zgadza się: najlepiej tylko nr tel do pizzerii ;) Bo kulturowo nadal jest to obciachem, choć bez sensu to - bo co jest złego w tym, że ktoś otwarcie wyzna swoje intencje?...

ja tylko chcę akceptacji i szacunku reszta jest mniej ważna . może za pare lat mi się to odmieni ale wątpię

marta tylko tacy faceci to raczej pod czaszką równo nie mja kobiety zresztą też:P dla mnie to niezrozumiałe jak mozna szukać kogoś przez net to tak jak dzwonienie do przypadkowych osób :P

szaleni, bo to obciach nie dać w realu rady poznać kogoś? A gdzie mają poznać - gdy się nie uda w szkole. To kiedy?? praca, praca, praca... No, w pracy mogą ;) Jasne, że to zabawa w ciemno, ale zdajesz sobie sprawę, Gnomie, że tak może wyglądać przyszłość podrywania? ...

marta nie do końca w ciemno widzisz daną osobę i jej reakcje słyszysz ton głosu to takie drobne niunse które mają kolosalne znaczenie

Gnom: teraz muszę coś dopowiedzieć: jest różnica pomiędzy poznawaniem a zakochiwaniem się. Uważam, że net jako droga poznawania się powinna być akceptowana. Ktoś, kto w ten sposób poznaje ludzi, kandydatki w tym wypadku ;) to moim skromnym zdaniem nie szaleniec.

nie szaleniec, tylko człowiek jak każdy :P wady i zalety może mieć różne ;)

marta ale to jest różnica w nastawieniu jeżeli ja wychodze z założenia że chcę kogoś poznać przez net bo np. dobrze mi się z nim gada to czemu nie, ale jak w załozeniu jest że szukam partnerki to już coś nie hallo:P

no dobra, ale ale :) ale przecież podświadomie chcesz być kochany :P więc Ty też szukasz, tylko nie mówisz o tym głośno, Gnomie :P

zatem nie różnisz się od sympatiowych podrywaczy :P Gnomie, powiem więcej, jesteś zakamuflowanym sympatiowym :P

marta to kto ma :P bo ja nie wiem czego szukam:P zgubiłem się :D niech mnie ktoś przytuli:P

a po co :P ja nie szukam w takich miejscach to wolę iść do pubu:P

no to chodź ze mną, ja wino z kieliszka, Ty pewnie piwo ze.. stołu ;) hmm? hmm? :D

marta piwo to ja albo z puchy albo ze szkła ja kulturny jestem:P