Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość w białej sukni

Dlaczego dziewczyny co uprawiały już seks i nie tylko z meżem idą do ślubu

Polecane posty

Gość w białej sukni
A jakby moja żona taka nie była, to by nie była moją żoną. Zresztą zawsze w kobietach przebierałem i zrywałem z byle powodów. Moją pierwszą dziewczynę rzuciłem bo nie była dziewicą (nie spałem z nią). Jedną np. za to, że za szybko poszła ze mną do łóżka. Miałem też dziewczynę co miała 4 partnerów (nie spałem z nią) i jak mi to wyznała to nie chciałem jej znać. Nie zaliczyłem jej, zerwałem znajomość

Gość na zone tylko dziewica
!!!!

Gość Wrom
----------->w białej sukni Skąd masz taką pewność, że twoja żona miała tylko 2 partnerów przed tobą? Twoje poglądy są może trochę archaiczne ale nie można ci przyznać racji, iż są całkowicie zbieżne z linią Kościoła, bo w tej kwesti (dziewictwa kobiet) nic się nie zmieniło od 2000 lat. I nie jest to wymysł tylko kościoła katolickiego czy szerzej kościołów chrześcijańskich ale również wszystkich głównych religii na świecie tzn. Muzułmanie, Żydzi, Hindii, Buddyści itp. .

Gość w białej sukni
Nie mam poglądów archaicznych. Jestem ateistą i liberałem, ale ten liberalizm polega również na tym, że mogę sobie wybierać z którą kobietą chcę być, a z którą nie. Mam nadzieję, że żona mówiła prawdę, ufam jej, jest bardzo porządną kobietą i na pewno się nie kurwiła i nie szmaciła

Gość malaaaaaaaaaaaaaa
Założycielu tego topiku mamy XXI wiek !!! to nie średniowiecze gdzie kobiety za sex przed ślubem były wyklinane i wyganiane z dala od ludzi i kosciola !!

Gość w białej sukni
Ja sam nie popieram Kościoła, dlatego nie wziąłem tam ślubu. Hipokryzją jest uprawiać seks przedmałżeński, a jednocześnie czekać na ślub kościelny. A wstydem sobie kobiety, które się puszczają i śpią z wieloma facetami przed ślubem, jednocześnie marząc o porządnym mężu

Gość mimo XXI w kosciol zasad
nie zmienil , wiec brałam cywilny, w kolorowej i zgodnie z własnym sumieniem a nie ze wzgledu na to, co ludzie powiedzą

Gość w białej sukni
Dokładnie

Gość Wrom
-------->w białej sukni Ile masz lat i ile lat w małżeństwie? Pewnie żona ma ci za złe, że nie wziąłeś z nią ślubu kościelnego i poczuła się jak szmata tym uzasadnieniem, że to przez to, iż nie była dziewicą. Biały welon i suknia może i hipokryzja ale to presja społeczeństwa a kobiety zwykle nie mają takiego charakteru aby iść zupełnie "pod prąd" nie zważając na innych.

Gość w białej sukni
Nie jestem katolikiem i nie chcę śluby kościelnego, zresztą z mojej żony też żadna katoliczka, pewnie chciała ten ślub dla pokazu i dla rodziny bardziej. Spała ze mną przed ślubem, spała wcześniej z dwoma innymi, więc po co jej ślub kościelny

wprawdzie nie do mnie pytanie, ale powiem,ze mimo braku bialej sukni i welonu dochowalismy sie juz doroslych dzieci, jest fajnie, a tzw.spoleczenstwo nigdy nie wywieralo na mnie presji, nikt nie mial za zle, ani sie nie dziwił - mam widac normalnych znajomych i rodzinę.

Gość w białej sukni
Jestem ateistą i liberałem, ale jestem człowiekiem zasadniczym, uczciwym, wywiązującym się ze swoich zasad, kompetentnym, rzetelnym

Gość w białej sukni
do mimo - i o to w życiu chodzi. Pozdrawiam

Gość w białej sukni
stu_dent_ka A Ty czego współczujesz mojej żonie? Że ma wspaniałego kochanego męża, który ją kocha i szanuje?

I ja jestem ateistka i liberałem, myslę, ze gdybym byla wierzaca, traktowałabym kosciól bardzo powaznie i nie dopuszczalabym zadnej lipy w stosunkach z panem Bogiem. M.in.te drobne i wieksze zakłamania odrzuciły mnie od wspolnoty ludzi koscioła. Staram sie zawsze postepowac uczciwie i zgodnie z zasadami, niezaleznie od tego, na ile to jest popularne. Tez pozdrawiam

Gość w białej sukni
Ja też bym na pewno poważnie traktował wiarę, jakbym wierzył. Za to moja żona czasem ma takie poglądy, że chce zjeść ciastko i mieć ciastko, ale cóż, kocham ją, bo jest wspaniała

Gość stu_dent_ka
współczuję jej, bo z tego co piszesz i w jakim tonie, mogę wywnioskować, że traktujesz generalnie wszystkie kobiety jak jakąś podkategorię. Wnioskuję to stąd, że wyjechałeś na mnie z takimi, a nie innymi inwektywami, nie znając mnie zupełnie i nie wiedząc nic na mój temat. To w jaki sposób to zrobiłeś, świadczy o tym, że najpierw oceniasz wszystkie kobiety jako "szmaty" itp, a dopiero później pozwalasz im na ewentualne "oczyszczenie się" w twoich oczach. Z tego wszystkiego wnioskuję, że jesteś szowinistą, chamem i mężem, który musi mieć pełną kontrolę nad swoją rodziną, a żonę trzyma krócej niż to konieczne. Takie moje zdanie. Aha i fakt, że nie otrzymałam jeszcze przeprosin też o czymś świadczy.

Gość no i bardzo dobrze
Przepraszam, zapomniałem, czasem jestem roztrzepany. Nie traktuję kobiet jak szmat, z żoną mamy pełną wolność, mamy nawet rozdzielność majątkową, obydwoje pracujemy i jesteśmy niezależnymi ludźmi. Ale dziewicą orleańską to ona nie była, nie oszukujmy się. Przepraszam jeszcze raz, nie jestem chamem, jestem po prostu strasznie zabiegany, bo prowadzę firmę i mam mnóstwo spraw na głowie

Gość w białej sukni
to ja byłem

Gość upupupupupupupupupupupup