Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anka1234567

wypada kupić chłopakowi zegarek za 200zł?

Polecane posty

Gość anka1234567

chodzi o to, ze nie wiem czy to nie jakas tandeta .. i porażka .. dać chlopakowi zegarek za 200 zł (ok.) nie wiem co mu kupic .. myslalam o zegarku ale nie mam zbyt wiele kasy ....... kupic taki za 200 czy lepiej pomyslec nad czyms innym .....?? nie chcialabym zeby mu sie zaraz rozwalił .. czy coś ..

kup mu majty i skarpetki..pozyteczne i się mu napewno przyda:D ;)

Gość arurkaaaa
kup cos innego... :) zegarek to juz na lata i drozsszy lepiej cos innego bo za ta sume mozna wiele kupic :)

Gość eeeeeeeee
nie rozpieszczaj faceta :O oszalałaś :O lepiej kup coś tańszego :)

ja sie nie odwaze sowjemu kupic zegarka-po pierwsze nie amm 600zl a po drugie ma specyficzny gust.

bank obrabowalas czy co? jak nie masz kasy to nie wydawaj tyle wszytsko wedle mozliwosci portfela wlasnie moze portfel mu kup ? ;)

Gość znawca_tematu
kup mu srebrną sztuczną pochwę.Na pewno sie ucieszy:P

Aha, ponoc kupno zegarka to odliczanie czasu do rozstania ... Sama nie wierze, ale nie kupilabym

Gość anka1234567
.. no to pewnie nie kupie zegarka .. tylko nie wiem co w takim ukladzie ....... wiem, ze bylo milion tematów o prezentach .. ale nic co by mi pasowało ............ ehhh ... chyba bluze kupie po prostu ................

Gość ja też za żadne skarby
nie kupiłbym zegarka ani skarpet, kupiłem sexi bieliznę, co było po zdjęciu o kurna.....

Gość dokładnie tak jest...
... zegarka nie daje sie ukochanej osobie, bo sama sobie odmierzysz swój czas z nim... niby taki lipny zabobon a w dwóch znanych mi przypadkach się sprawdził... kup mu coś innego za ta kasę np mp3 jak jeszcze nie ma albi inny męski gadżet ale nie zegarek!!

Gość dokładnie tak jest...
... zegarka nie daje sie ukochanej osobie, bo sama sobie odmierzysz swój czas z nim... niby taki lipny zabobon a w dwóch znanych mi przypadkach się sprawdził... kup mu coś innego za ta kasę np mp3 jak jeszcze nie ma albi inny męski gadżet ale nie zegarek!!