Vlad Srakula 132 Napisano 3 godziny temu Też bym chciała mieć taki sen bo se czasem leżę i wyobrażam że spadam nie ma mnie i nie żyje ale to nie to samo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dumbino 37 Napisano 3 godziny temu 1 godzinę temu, Vlad Srakula napisał: a w ogole to czytalam, ze rozne bordery i schizofrenie troche uspokajaja sie z wiekiem Chyba nie, z knurem wydaje się, że jest coraz gorzej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElciee;) 3 Napisano 2 godziny temu Dzisiaj mialem duzo snow Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Vlad Srakula 132 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Dumbino napisał: Chyba nie, z knurem wydaje się, że jest coraz gorzej jego obecność jest przytłaczająca jak leżakowa takie zmęczenie czuje z takimi ludźmi ale Jezus nas chroni przed złymi mocami apage satanas... 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dumbino 37 Napisano 2 godziny temu 22 minuty temu, Vlad Srakula napisał: Dobranoc Fajnie tu bez leżaka bo się go boje ze zara zaatakuje a tak aż ma się chęć napisać coś od siebie:/ Znowu mi trzeba było przypominać, że dzisiaj piątek. Udaje, że go nie ma, ale jest i wszystko czyta, tak że lepiej nie pisz nic o swoich fantazjach z Georgią Meloni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Vlad Srakula 132 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Dumbino napisał: Znowu mi trzeba było przypominać, że dzisiaj piątek. Udaje, że go nie ma, ale jest i wszystko czyta, tak że lepiej nie pisz nic o swoich fantazjach z Georgią Meloni Lubię dojrzałe sexy lejdi matrony and dominy huh to chyba przez to że memusia mnie biła i jest wredna abusive bjacz 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElciee;) 3 Napisano 2 godziny temu Ja sobie jeszcze hobbita poczytam na dobranoc xD Po angielsku xDxD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Vlad Srakula 132 Napisano 2 godziny temu (edytowany) Nie tylko mnie biła ona jest agresywna no trudno życie czasem tyrasz a czasem jesteś tyrany Edytowano 2 godziny temu przez Vlad Srakula Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nadija* 28 Napisano 2 godziny temu Nie rozumiem was xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Leżak uniwersum 1 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Nadija* napisał: Nie rozumiem was xD Ja mogę być z głupią chodź Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Vlad Srakula 132 Napisano 2 godziny temu Ale ja nie lubię agresywnych bab chociaż poce by można pomacac tzytzki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Vlad Srakula 132 Napisano 2 godziny temu Lubię bredzić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nadija* 28 Napisano 2 godziny temu Oki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElciee;) 3 Napisano 2 godziny temu Nadiji chyba daleko do glupiej... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nadija* 28 Napisano 2 godziny temu Wszystko mi jedno co o mnie myślą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Leżak uniwersum 1 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Nadija* napisał: Wszystko mi jedno co o mnie myślą. To wybierz ładnego fejka i jedziemy z miłością Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nadija* 28 Napisano 2 godziny temu Najbardziej nie lubię jak ktoś mi zarzuca, że tańczyłam na rurze i można w kółko tłumaczyć a on swoje xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElciee;) 3 Napisano 2 godziny temu Lezak ma problem, bo gdy jesz banana to nie wsadzasz calego do buzi, tylko odrywasz kawalki palcami i potem jesz xD 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElciee;) 3 Napisano 2 godziny temu Taniec na rurze haha na pewno fajny widok xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Vlad Srakula 132 Napisano 2 godziny temu Noo do mnie też schizofreniczki i schizofrenicy mieli podejście jakbym była jakaś panienka z klubu nocnego a nie piwniczanka z nerwica wez Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Vlad Srakula 132 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, titicznyje titki ti-ti-ti napisał: Ta stara rura nie jest w twoim typie. Ona jest, mogę was poznać Co to stara rura to są kobiety rasowe o wspaniałej woni alfa lwicy rasowej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElciee;) 3 Napisano 2 godziny temu A ja mialem isc spac a mam chec opieerdzielic cala lodowke i nazrec sie jak swinia w sumie to ide lulu chyba sprobuje moze zasne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
titicznyje titki ti-ti-ti 1 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Vlad Srakula napisał: Co to stara rura to są kobiety rasowe o wspaniałej woni alfa lwicy rasowej Ona chyba zakopywała ludzi w lesie ze swoim burdeltatą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
titicznyje titki ti-ti-ti 1 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, KochamElciee;) napisał: A ja mialem isc spac a mam chec opieerdzielic cala lodowke i nazrec sie jak swinia w sumie to ide lulu chyba sprobuje moze zasne A alfons zostawił ci w ogóle coś do jedzenia? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Vlad Srakula 132 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 10 minut temu, titicznyje titki ti-ti-ti napisał: Ona chyba zakopywała ludzi w lesie ze swoim burdeltatą Renata Dancewicz ma ten look hot old lady zaraz się rozsypie ale jest hot Edytowano 2 godziny temu przez Vlad Srakula Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Vlad Srakula 132 Napisano 2 godziny temu Ok koło 50 ale młodziej wygląda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Leżak uniwersum 1 Napisano 2 godziny temu 23 minuty temu, KochamElciee;) napisał: Lezak ma problem, bo gdy jesz banana to nie wsadzasz calego do buzi, tylko odrywasz kawalki palcami i potem jesz xD Serio tak je? Co za kaleka... 24 minuty temu, Nadija* napisał: Najbardziej nie lubię jak ktoś mi zarzuca, że tańczyłam na rurze i można w kółko tłumaczyć a on swoje xD Można by wstawić do salonu rurke jak dobrze wymiatasz Kiedyś jak moja atrakcyjność fizyczna była większa to chciałem żeby mi tańczyła w wymaganiach Dzisiaj wolę by sprzatala xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Leżak uniwersum 1 Napisano 2 godziny temu Także klaudiusz rura od odkurzacza najlepsze wrażenie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nadija* 28 Napisano 1 godzinę temu Wsadź sobie wiesz gdzie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
One night in Mencikal 5 Napisano 1 godzinę temu 1 godzinę temu, Vlad Srakula napisał: Lubię dojrzałe sexy lejdi matrony and dominy huh to chyba przez to że memusia mnie biła i jest wredna abusive bjacz No i kto tu ma zryty beret? Pozdrów mamusie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach