Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Lubiecwaniaczków

GDZIE JEST CWANIAK84

Polecane posty

ja mam depresje odkad pamietam, nawet jak w podstawowce bylem to chcialem sie zabiic, w 4 klasie podstawowki wagarowalem raz chyba codziennie poltora tygi bo wolalem siedziec w domu i grac w gry na kompie, ale mialem potem przeejeebane

zawsze jak nie musialem isc do szkoly i rano wczesnie wstawac tylko porobic sobie co innego niz inni to fajnie bylo xD

Edytowano przez KochamElciee;)

5 minut temu, titicznyje titki ti-ti-ti napisał:

Twój przyjaciel alfons dobrze ci radzi, wypad z netu i nie zapomnij pasztetowej 😄

A co Ty taki zapracowany w tym nowym roku? Myślałam, że umarłeś 😄

wlasnie dzisiaj sobie bede gral w world of warcraft aka diablo immortal na mojej konsoli i chooy 😄

bylem dzisiaj w saunie parowej a na przeciwko mnie lezala kobieta w samym stroju kapielowym a ja sie gapilem na nia i jej cialo i mi tak dobrze bylo a za chwile sie rozlozylem a ona tez i sobie tak lezelismy a mnie tak serce bilo, jak ja lubie sobie tam z dziewczynami w saunie parowej posiedziec xD

1 minutę temu, KochamElciee;) napisał:

ja mam depresje odkad pamietam, nawet jak w podstawowce bylem to chcialem sie zabiic, w 4 klasie podstawowki wagarowalem raz chyba codziennie poltora tygi bo wolalem siedziec w domu i grac w gry na kompie, ale mialem potem przeejeebane

zawsze jak nie musialem isc do szkoly i rano wczesnie wstawac tylko porobic sobie co innego niz inni to fajnie bylo xD

To się leczy przecież. Masz leki, chodzisz do lekarza? 

ja mam wielu przyjaciol anglikow, chodzilem kiedys na stolowki dla bezdomnych codziennie to ich troche poznalem

ale zniknalem zaszylem sie w chacie i przestalemd o ludzi wychodzic

nie m am mam za to karnet na caly rok w klinicie zdrowia i mi lezenie w saunie parowej z dziewczynami dobrze robi xD

• Haha 1

dzisiaj sie wczesnie zmylem, bo troche ludzi bylo, pewno przez to ze styczen i piatek, ale w lutym podobno zawsze jest mniej osob, wiec spoko 😄

basen dzisiaj byl zajeety z 3 godziny nawet nie poplywalem sobie, ale sauny uwielbiam xD

na irc jeden typek do mnie pisze ze jestem saunaman xD

na silowni jak jestem a tam fajne zgrabne szczuple laski sie wyginaja albo obok mnie trenuja to tez mi dobrze wtedy

dzisiaj jakie mialem sny pojeebane w ogole snilo mi sie ze owsika pravika zatrzymali bo przewozil koks jakims jaguarem w kontenerach od jedzenia w ogole masakra a ja potem w tym snie myslalem o kuurwa ale jazda jak sie na srafe zaloguje i napisze nadija ze pravika zatrzymali za transport kokainy XDD

co za sny kuurwa

Podejrzane bo on też przestał pisać na kafe. Mówił, że zacznie dopiero gdy wróci Nimfa hm.

Cieszę się bo codziennie mnie hejtowal i momentami miałam dość.

no nie wiem przeciez nikt nie jest ubezwlasnowolniony od tego miejsca, jak ktos nie ma checi tutaj pisac, to przeciez mozna, kto komu zabroni

To że się pytam o kogoś to nie oznacza, że tęsknię. Trochę brakowało mi Moona 😄

zresta gdyby nie to ze sciagalem vpny i w ogole i zmienialem ip to tez by mnie tu pewno nie bylo bo ile banow dostalem i na ip tez pelno

spoko to milego wieczoru popiszcie sobie, ja spadam grac sobie w gierki dla dzieci 😄

w ogole czuje sie taki czysty i swiezy bralem dzisiaj z 5 razy lodowaty prysznic i tak sie na saunie parowej wypocilem, zajeebiscie tam jest

slucham sobie madonny z wiezy i glosnikow w ogole haha ale mi gra zajeebiscie 😄

wrzuce zara foto centrum dowodzenia xD

ja to w sumie nie mam sie o co martwic i powodu by miec depresje, nic w zyciu nierobie nielegalnegoi, nie pije, nie cpam, nie pale gram sobie w gierki dla dzieci jedynie i slucham muzyki i chodze na saune wiec j est spoko

42 minuty temu, Megi_ona napisał:

Ty dalej masz depresję? 

cale zycie niektorzy maja i nie przechodzi bez leczenia, hop siu.

43 minuty temu, Nadija* napisał:

W necie jest miejsce dla wszystkich 😄

nie sądze 😄 tak to juz jest, tym bardziej na kafe...

Edytowano przez Vlad Srakula

ja ogolnie na irc siedze tam zaczlem laczyc sie przez hexchat i na irc.bsdforall.org

tam siedze z AncientWisdom i innymi xD na #bsdforall xD

moze jest przeludnienie na swiecie i jesli sie komus przeszkadza to powinni zezwolic na eutanazje, bo nie chce komus przeszkadzac tym ze jestem "psychiczna", moga mnie wyeliminowac jak komus bardzo przeszkadzam tak mysle

ja dzisiaj w saunie lezalem a na przeciwko mnie kobieta i stopk jej ogladalem fajnie sie lezalo a potemczulem  jak jej pacjhnie ciipka jak obok mnie wychodzila fajnie pachniala 😄

w tej saunie parowej

ide do wyrka bo juz ciemno rozbieram sie do naga taki swiezy i czysty to fajnie sie lezy xD

dobranoc 😄 musze wypoczac przed jutrzejsza sesja 😄 dobrej nocy xD

ale zauwazylam ze niektorzy oprocz bycia zyebanymi nic nikomu nie robia a ludzie na ich widok robia woof woof i warcza to az strach czasem masakra komus sie twarz nie spodoba i ci wprdoli

Edytowano przez Vlad Srakula

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się