Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

stoprocent

Dziewczyny, jakie są wasze ulubione podpaski????

Polecane posty

ja uzywam bella perfecta blue sa super! always po pol godziny mi przeciekly a bella 2 godziny trzyma!:)

Gość kamiśka1wi7
Tampony są nie zdrowe, nie może wszystko wydostać się na wierzch, podczas okresu macica się złuszcza tak to można nazwać, więc zdrowe są podpaski ja używam always obojętnie jakie ale są super.Dziewczyny okres nie trwa 30 dni na miesiąc

Gość kasii
tylko tampony OB podpaski tylko na noc alweys

Gość to bedzie tak
cienkie, ze skrzydełkami, niedrogie, a zapach jest miłym dodatkiem Bella i always kupuje tylko jak nie ma akurat tańszych na półce.

Gość turliś
"Ktoś napisał, że tampony a podpaski to niebo a ziemia No, tyle że dla mnie w drugą stronę. Nie znoszę tamponów, noszę sporadycznie, jak muszę. " A co Ty masz kobieto za problem z tamponami ze ich nie znosisz?? prawidlowo zalozony tampon jest niewyczuwalny,a opowiastki o tym ze sa nie zdrowe mozna miedzy bajki wlozyc, nikt tego nie udowodnil,prawdlowo zmienianie tampony sa w 100% bezpieczne, no chyba ze ktoras zapakuje sobie tampona w cipsko i z nim chodzi caly dzien, druga sprawa krew nie wydobywa sie caly czas na zew. wiec nic nie smierdzi, nie odnzacza sie na spodniach, nic nie przecieka, nie odparza sie skora, dla mnie podpachy sa poprostu OBRZYDLIWE!!

Gość nastolatka@144
moje bella perfecta blue

Gość olavka
tylko i wyłącznie always !

Gość jajajajajja
tampony! podpaski tylko na noc, i całkiem fajne są femina z biedronki:)