Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bejbe Lilly

Jest tu kotoś fajny?

Polecane posty

Gość marek psychopata
i ja :p

O Cię nie mogę :D Wrocilam do domu ... tzn nie do mojego domu .... to znaczy sama już nie wiem :D ojjj :classic_cool:

O matko, znow trza wpisywac ten strt coś tam coś tam do adresu :O 😭 ... jak ja się czuje beznadziejnie

więcej nie pamiętam:) kojarzy mi się tylko coś o Wojtusiu i popielniku:P a swoją drogą, uwielbiam szare kotki:D

"O matko, znow trza wpisywac ten strt coś tam coś tam do adresu ... jak ja się czuje beznadziejnie" deli😘 Ja mam dokładnie to samo! i czuje sie zle:(

Na Wojtusia z popielnika iskiereczka mruga ... chodz opowiem Ci bajeczke, bajka bedzie dluga ... byla sobie raz krolewna, miala zamek z masla a w tym zamku same dziwy, tss iskierka zgasla :D :P Bejbe a co Ci jest? 👄

Coś tam jeszcze bylo ... byl sobie krol, byl sobie paz, i byla tez krolewna ... zeli wsrod morz, nie znali burz ... rzeeeecz to calkiem pewna x2 i potem to o Wojtusiu :D O matko, wybaczcie mi te glupoty :P

Dzisiaj tak mi było zimno... w rece jak bylam na dworze..:( A pozniej wrocilam do domu i mnie strasznie kuło w klatce i brzuchu, nie umialam sie ruszyc:( A pozniej nie umialam zasnac i trafilam tu:D A czemu beznadziejnie sie czujesz?