Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

stoprocent

PRZEZCZYTAJCIE TO I OCEŃCIE ZACHOWANIE TEGO MĘŻCZYZNY O KTÓRYM MOWA.

Polecane posty

Mam kolegę. Poznalismy sie 2 lata temu. Szliśmy na wagary. Ja moja ekipa i on. No i on zaczął wtedy starsznie mnie zaczepiać, nie odstąpywał mnie na krok. Po jakimś czasie ja poczułam do niego \"mięte\" i zaczeliśmy chodzic razem na piwo i ogolnie nawet w szkole kręcic sie razem.Razem chodzilismy na wagary. I na pewnych wagarach doszło miedzy nami do ...... i pozniej juz kilka razy tylko petting.Ale potem sie pokłócilismy i ja sie do niego z pół roku nie odzywałam. POtem sie znów odzywalismy normalnie.I teraz ten problem: On zaczął sie według mnie zachowywać dziwnie, na dyskotece potrafił sie na mnie tylko popatrzec i juz mu stawał. Innym razem tylko mnie dotknął i tez mu stanął, cały czas patrzy mi się w piersi i mi mówi jakie to one nie są fajne i duże.Wyskakuje do mnie z tekstami \"ale bym ci włożył\" kiedys na zarty mu powiedziałam \"chodź sie pokochamy\" a on \"no to chodz\" wszytskim rozpowiada ze szczególami jak to bylo jak on sie ze mną kochał.czasem jak siedzimy z jakimis znajomymi to on potrafi przy nich sie mnie spytac czy sobie golę..... a jak go za to zbesztam to on przy nich potrafi mnie zwyzywac, a pozniej znowu usiadzie koło mnie i zaczepia mnie gdzies szczypie po bokach itp.Jest ode mnie starszy o 4 lata. Jk go nie widzę dłuzszy czas to potem jak go spotkam to on odnosi sie do mnie tak z szacunkiem jak gentelman, a jak go widziałam codziennie to był wobec mnie zboczony a nawet czasem chamski. Między mną a nim juz daaaawno nie było nic takiego jak seks, itp a on nadal pamięta wszytsko co ja mówiłam podczas tamtych chwil. No i co o tym sądzicie???To i tak nie jest wszystko bo tego sie nie da zebrać w taką całość...Czekkam na opinie

Gość que que pasa
chodzisz do szkoly i chodzisz tez na browary? dziecko dorosnij

Szczerze, to w połowie przestalam czytac. Problem jak z listów do Bravo Girl :O sorki...

Gość reklamujesz marke ubran
;> ??

lepiej daj sobie spokój, to jakis psychol jest starszy, ale nie umie sie zachować jest tylu fajnych facetów i nie warto sie pchać w taką chorą znajomość

Dobrze, to ja powiem coś "adekwatnego" :O Jak dla mnie chłoptasiowi wcale na Tobie nie zalezy i na dodatek jest durny, a Ty również :O To chcialas uslyszec? :O

Bejbe Lilly - myslisz??? ALe on ma własnie w sobie cos takiego ze z nim nie da sobie dac spokoju. Dodam ze to własnie z nim przezyłam swój pierwszy raz

ja też sie niedawno zakochałam w facetcie ktoremu tylko jedno było w głowie nie warto robić z siebie dziwki o facecie zawsze można zapomnieć, znaleźc innego jka mozna kochać kogoś kto Cie nie szanuje? nie uważasz ze zasługujesz na więcej?

Znam podobnego kolesia.. choc nie przezylam z nim az takich pikantnych chwil jak ty z tym Twoim:P Ale ten tez jak sie dlugo nie wiedzimy to jest taki milutki wychowany a tak to jest sprośny:o Jedno jest pewne: pociągasz go na maxa:classic_cool:

--> stoprocent { Jezeli nie macie do powiedzenia nic sensownego adekwatnego do tematu to sie nie udzielajcie. } Okej.

Gość ******************************
co za prymitywny tekst a jego autorka jeszcze bardziej :O