Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BootyLUV

Facet nie zna ortografii..............................

Polecane posty

Gość BootyLUV

przez rok plakalam w poduszke za bylym... Az wczoraj poznaalam chlopaka, jednak dzis sie przekonalam, ze nie zna ortografii... Jak mozna napisac Ania tak: Anja czy albo będę :bende.. czy buska... może po prostu przesadzam??

Gość BootyLUV
no wlasnie nie wiem czy sie z nim spotykac, wydawal sie fajny, troche mnie zrazil do siebie :O najgorsze jest to, ze on chyba chce sprobowac na poważnie... Niby oki, bo mnie tez interesuja tylko poważne zwiazki, ale te smsy :O

Gość łod czego
o ja cie pierdziele ale masz problem. moze jest dyslektykiem

Gość BootyLUV
no mam właśnie problem :O

ja kiedy widzę że facet robi błędy to mu mówię szczerze że z racji mojego zawodu zwracam na to szczególną uwagę(takie zboczenie zawodowe) i on wtedy sam stara się pisać poprawnie. ale czasem sama robię błędy bo coś nie wciśnie się na klawiaturze np. ;-)

Gość BootyLUV
spotkam sie z nim kilka razy, jesli bedzie dobrze (pomijajac bledy), chyba przestane sie czepiac.. Ale nie moge patrzec na te smsy z błędami :o

Gość BootyLUV
no nie wiem :O

Gość spacerujaca po miescie
moj brat tez robi bledy pisze np"niewiem":O i inne takie, juz nie pamietam.jednak facet naprawde jest fajny i wartosciowy.gdyby nie byl moim bratem i gadalbym z nim np.na gg to pomyslalabym, ze ostatni kretyn:O, ale mowie wam jest naprawde inteligentny, no ale z ortografia ma problemy a raczej nie stara sie nawet poprawnie pisac, uwaza, ze po prostu trzeba sie doagadac i tyle.dlatego nie patrzcie az tak na ta ortografie, bo moze wam przeleciec kolo nosa fajny facet.:)

Gość Facet nie zna ortografi
I tak pięknie pisze sms-y moja piękna rusałko hihihiih to palant podrywacz

Gość BootyLUV
jakbedziemy sie dobrze rozumieli itp to moze dam sobie spokoj z ortografia, w koncu nie chce zmarnowac zycia przez bylego :o

Gość BootyLUV
ale swoja droga przecież mu nie powiem, naucz sie ortografii... :o

Gość moj maz tez czasem ....
sadzi byki:) nigdy mi to nie przeszkadzalo....teraz jak co pisze ( np do kogos ) to pyta :) ja sie nie wywyszam a on nie czuje sie gorszy:)

znam jednego bardzo fajnego faceta i wszystko z nim jest ok, dziewczyny go rozchwytuja i jest inteligenty itd., tylko jak przychodzi mu cos napisac, to robi bledy i to okropne... ostatnio wiele osob robi bledy glownie przez pisanie w interncie. ja sama od czasku kiedy skonczylam szkole i pisanie wypracowan przylapuje sie n bardzo glupich bledach..

Gość mój kochaś też
mój w sms potrafi napisać mój kochanie ;) no ale cóż ja sie z tego smieje;) on wie jak jest poprawnie tylko pewnie tego nie analizuje w trakcie;) byki tez mu sie zdarzy strzelać. no ale co nie rzuce go przecież z tego powodu... nie każdy musi być specem w pisaniu

Gość moj maz tez czasem ....
daj mu szanse:) moze byc cudownym facetem... potem zaczniesz poprawki:) heheh

Gość dddddghjnngthnngthn
:P

Gość BootyLUV
wczoraj go poznalam, milo nam sie rozmawialo i dzis chce przyjechac do mnie, troche w szoku jestem, ze tak szybko... ale jak zobaczylam te smsy... ajć... dam mu szanse.. okaże sie wszystko

Gość sam fakt że Ci to przeszkadza
nasuwa pomoc,być może kiedyś będzie Ci za to wdzięczny

Gość Wrom
Czym innym są zdarzające się czasami błędy a czym innym byki w co drugim wyrazie. W pewnym stopniu to brak szacunku do osoby, do której się pisze - no przecież jeżeli zależy nam na kimś to staramy się pokazać od jak najlepszej strony, no chyba że nam zupełnie nie zależy.

Gość Wrom
Z drugiej strony to gdyby facet założył ten topik, że jego dziewczyna robi błędy to pewnie panie by ją nazwały wieśniarą i prostaczką co pisać nie potrafi. A dla faceta to tyle wyrozumiałości mają.