Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tak się boję

boli mnie brzuch ,a jestem w ciąży

Polecane posty

Gość xxxxyyyyyy
ja w pierwszych tygodniach niemal codziennie budziłam się z bólami brzucha. często miałam wręcz ostre kłucia , dyskomfort straszny. po prostu macica się powiększa

Do \"ja sie zastanawiam\" - kobieto jak nigdy nie miałaś problemów w ciąży, to możesz nazywać niektóre z nas panikarami, ale nie uogólniaj Do Autorki - idź do lekarza, bo lepiej dmuchać na zimne, chyba nie chcesz stracić tego maleństwa?

Gość tak sie boje
pojechalam wczoraj na izbe przyjec lekarz mnie zbadal powiedzial ze jego zdaniem wszystko ok kazal brac nospe 3xdziennie i jak najwiecej lezec. przyznam ze troche pomoglo. a i kazal zrobic bete,nowlasnie jakie sa normy dla 4 tygodnia?

tydzień ciąży mlU/ml 3 ? 4 9 - 130 4 ? 5 75 ? 2600 5 ? 6 850 - 20,800 6 ? 7 4,000 - 100,200 7 ? 12 11,500 - 289,000 12 ? 16 18,300 - 137,000 16 ? 29 1,400 - 53,000 29 ? 41 940 - 60,000 tydzień od ostatniej miesiączki mlU/ml 3 5 - 50 4 4 - 426 5 19 - 7,340 6 1,080 - 56,500 7 ? 8 7,650 - 229,000 12-sie 25,700 - 288,000 13 -16 13,300 - 254,000

Gość normy są różne dla każdego
laboratorium na pewno będziesz miała podane obok wyniku

Gość DO tej co głupkowato pyta
:O ja mozna zorientować się dopiero w 14 tyg. ciąży, że się w niej jest??? to jest dopiero patologia:O ja planowałam swoją ciążę daltego wiedziałam, że w niej jestem w dniu, gdy miałą pojawić się @ a nie pojawiła się, proste

Gość nowa pierwsze malenstwo
Matko dziewczyny jak mozna mowic o przyszlej mamie ze jest. panikara to ze martwi sie o najwazniejsza czesc siebie to chyba atut od tego sa matki zeby dbaly o swoje malenstwa a tym bardzie ten najbardziej niewinne i bezbronne

Mam pytanie ... mianowicie dopiero sie dowiedzialam ze jestem w ciazy. Kazdego dnia rano jest mi strasznie niedobrze i kreci mi sie w glowie czy mozna jakos zlagodzic te dolegliwosci ? Pracuje jeszcze przez dwa tygodnie. I nie wiem co mam robic bo nie potrafie tak funkcjonowac

Gość gość
A później L 4? Ah te matki polki buhahahahaha Nam zachodzie każda kobieta pracuje do konca prawieze a Ty juz chcesz iść na zwolnienie - boże co za kaleki zyciowe

Nie na zwolnienie tylko zmieniam prace jak nie wiesz to sie nie wypowiadaj. nie na ten temat bylo pytanie.wiec odpusc sobie tak zalosne odpowiedzi

Gość mamtakiepytanie
witam , mam takie pytanie , ponieważ we wtorek powinnam dostać miesiączkę , zawsze dostawałam ją jak w zegarku , ale w tym cyklu lekarz przepisał mi duphaston na bolesne miesiączkowanie , miałam go przyjmować od 16 dnia cyklu przez 10 dni i tak zrobiłam , do tej pory miesiączki nie dostałam , a współżyłam , więc jest możliwość ciąży , wczoraj dostałam jakieś 2 krople brązowych upławów .. mam bardzo bolesne miesiączki i od 3 dni brzuch boli jak na miesiączkę , ale jej nie ma , jestem za graniacą i nie mam możliwości iść do lekarza , test miałam dziś robić niestety mojemu chłopakowi wypadła dodatkowa praca i nie zdążył do apteki , więc będę go robić jutro rano , nie mam żadnych polskich tabletek , żeby wytrzymać jakoś do poniedziałku ? Brać dalej duphaston , myślicie , że pomoże , co robić?

Gość gość
a ja pisze do wszystkich pseudo kobiet które jakimś cudem zostały zapłodnione-jeśli nie podoba wam się ze kobiety martwią się o swoje maleństwa to wasza sprawa-wy w ogóle nie musicie chodzić do lekarza i leczyć się okładami z moczu, po drugie jeśli masz durną i niewymagającą żadnego wysikłu pracę to sobie pracuj skoro się dobrze czujesz, niektóre z nas mają uciążliwą pracę i to jest tylko i wyłącznie nasz wybór czy idziemy na L4 czy nie-w końcu na to pracujemy a Wy zostawcie swoje głupio-mądre wypowiedzi i założcie sobie inne forum bo wasza obecność tutaj z takimi tekstami jest co najmniej nie na miejscu