Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 8zuza8

Chcę przytyć! Kto ze mną??

Polecane posty

Ja dziś zjadłam na śniadanko 5kanapek z pomidorem,cebulką i papryką. Na obiad 7dużych ziemniaków, pierś z kurczaka buraczki i ogórka konserwowego. Na deser brzoskwinie z bitą śmietaną, a tak dorywczo chipsy duże lays, dwa kawałki sernika, kilka cukierków a teraz zabiore sie za jakąś czekoladkę. Dodam że ja wody nie pije bo nie lubie za to wypiłam dużo soku wiśniowego Tymbark.Pozdrawiam Was Dziewczynki:)chyba napija sie mleka 3,2:P

Damy radę Dziewczynki:)musimy się zaprzeć i przytyjemy!!!

Zuza.....jem mięso...od ponad miesiąca..i właśnie dlatego bardzo schudłam...znaczy tak się wydaje, ponieważ zmieniła mi się przemiana materii i ciało nie zatrzymuje już tyle wody a mam niedoczynność tarczycy i również przez to, iż musiałam na jakiś czas odstawić leki - straciłam na wadze a skóra jest strasznie wysuszona. Jak już napisałam - dzisiaj wzięłam pierwszą tabletkę i myślę, że za trzy, cztery dni przestanę mieć osłabienie, za które wcale nie jest odpowiedzialny niski poziom żelaza - hemoglobinę mam dobrą...zrobiłam wszystkie najważniejsze badania... Nawet lekarze byli zdziwieni, że poza TSH wszystkie wyniki były dobre (niektóre nawet bardzo) a jedna lekarka w rozpoznaniu tylko widząc mnie, kiedy nie przedstawiłam jej jeszcze żadnych wyników badań -od razu w rozpoznaniu napisała: anemia i jakaś tam nerwica ...tak... dla wszystkich jestem anaroktyczką w zaawansowanym stadium choroby...:O Oczywiscie oceniając wyniki musiała zmienić zdanie. zaczynam jeść więcej od poniedziałku...dzisiaj nawet niczego nie ugotowałam. Zjadłam dwa jogurty, filety śledzi i łososia w sosie śmietanowym i wypiłam dwie szklanki herbaty miętowej. :O Nic dziwnego, że jestem strasznie chuda. Jutro wypiszę tu sto rzeczy.... Życzę wszystkim dobrej Nocy pa...

za powtórzenia przepraszam, ale jestem bardzo rozkojarzona i zmęczona...

Gość 8zuza8
43534 nie sposób jest się napchać neizdrowym jedzeniem... Bardzo chciałabym przytyć zdrowo, pijam wodę, bo oczyszcza organizm i zwiększa mi apetyt. A co do tych 5kostek czekolady.. Ja również jadam często całą na raz, nawet dwie. Poza tym ja nigdy nie jadam dużo, tylko mało a często. Inaczej mi poprostu nie smakuje. Jak tam Wam idzie? Bo mi jakoś tak chyba nie bardzo, ehh.. W ogóle to się przeraziłam na Sylwestra, bo przed wyjściem najadłam się do syta, zdąrzyłam pójść do sklepu i dotrzeć na miejsce, gdzie miałam imprezować, rozpakowałam wszystko, zaczęło się świętowanie, picie.. trochę przecholowałam i wymiotowałam (był jeszcze wieczór).. Ale wymiotowałam SAMYM alkoholem :(( Boshe, gdzie to jedzenie się podziało?;( Kumpela przed piciem jadła mniej więcej o tej samej porze co ja i nawet mniej niż ja a siedziała potem w łazience 3 godziny, bo ją tak męczyo i tyle wymiotowała. Ehh

Gość ja też chcem ja tez
ale mi nie wychodzi:( do wszystkiego dodaję tłuszcz, np do ziemniaków śmietane, i nic nie pomaga:( nie mogę przytyć:(

ja polecam muffinki i ciastka półfrancuskie 6kg w ciagu 5 tygodni tylko wazne jest to zeby jesc ich duzo i przed snem przyrost wagi gwarantowany tyle ze w bardzo nieciekawych miejscach:( ale tak serio ja uwazam ze moze wam pomoc np przegryzanie co chwile bakali bedzie to zdrowe a bakalie jakby nie było są dosyc kaloryczne orzechy- około 600 kcl w 100 gram słonecznik podobnie chipsy bananowe hmmm pycha dobzre wchodzi:) a jak wiadomo wybor bakali mamy ogromy- rożne rodzaje orzechów, rodzynki, migdały, wymienione już chipsy bananowe, morele, kandyzowany ananas itp w hipermarketach wybór ogromny- do wyboru do koloru ja je uwielbiam niestety ja musze uważac na wagę wiec je ograniczam tzn nie ze rezygnuje całkowicie ale zakładam ile moge zjesc i nie wiecej i wybieram jednak te mniej kaloryczne( rodzynki ok 300 kcl zamiast orzechów któe maja około 600, orzechów nie jem praktycznie wcale, własnie dlatego)

Gość 8zuza8
eh w ogóle coś na ten Nowy Rok dopadło mnie zniechęcenie, ehhh :( Postanowiłam bowiem, że nie będę ćwiczyć i w ogóle zacznę się mniej ruszać, żeby przytyć. ALe ludzie, to jest przecież chore i wcale nie zdrowe:( Gdy miałam 12 lat wyćwiczyłam mięśnie brzucha do stopnia "widocznego", przestałam trenować ale nadal w dbam o to, żeby mięśnie nie zniknęły. naprawdę źle się z tym czuję:( Eh... czy to w ogóle można pogodzić? Czy mogę czuć się dobrze, zdrowo i przy okazji przytyć?? Czuję, że dopada mnie depresja jak tak siedzę na tyłku i nic nie robię:( Co więcej, powiedziałam mojemu facetowi o tym, że chcę przytyć a on na to, że mój kompleks wagowy jest niezrozumiały i żebym się nie wygłupiała. Wygasa moja motywacja, pomóżcie! :(

wypisuję się, mogę ważyć tyle, ile ważę i nie mam ochoty udawać, że nie wiem, czyj to temat

Gość ale lipaaaa
nie da sie przytyc :( proboje od roku! :(

Gość przejeeee
/a/ co to za różnica czyj to temat? Przecież liczy się intencja:/.

Gość ale lipaaaa
? :(

Gość -zuza-
ale lipaaaaaa jak tam?

Gość ale lipaaaa
wiesz co jeszcze nic nie zjadlam :O nie jestem glodna :( trzeba jakis jadlospis ustalic :D a jak u Ciebie?