Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość r.p.

PROSZE O POMOC

Polecane posty

Gość r.p.

Otóż ostatnimi czasy cierpię na przwlekłe zapalenie pęcherza, 2 m-ce temu odstawiłam pigułki, pierwsze krwawienie z odstawienia miałam tak samo jakbym brała je cały czas, teraz już krwawienie nie nastąpiło, za to podczas stosunku cały penis chłopaka był w takiej mętnej krwi tak, jakby była ona zmieszana z jakimś śluzem. poleciało tak tylko raz, teraz mam sucho... Nie wiem czy ma to jakiś związek z zapaleniem układu moczowego, bo cały czas odczuwam pieczenie i ból, że prawie nie orientuje sie co tak naprawdę mnie boli:( jest to wzruszające tym bardziej że ciągle chodze po lekarzach i w pochwie podobno zapalena nie ma, a w moczu bakteri....:(:(:(:(

Gość r.p.
Czy teplamienie może być spowodowane tym, że wkrótce nadejdzie okres?? w końcu jakieś tam zmiany po tych tabletkach anty są....chyba

A co do krwi podczas stosunku - o to musisz zapytać ginekologa bo może to być początek miesiączki a może oznaczać nieprawidłowości (np stan chorobowy).

Gość r.p.
robiłam tylko badanie ogólne moczu, a na posiew skierowała mnie dopiero teraz... chociaż na ''zapalenie'' pęcherza niby choruje od września...

Gość r.p.
no i już jest która godzina odkąd pisałam... a okresu ni widu ni słychu, więc to chyba nie okres:( Martwie się, bo przecież nie pójde szybko do gina bo trzeba czekać conajmniej tydzień, a do ogólnej lekarki też nie mam co iść, bo czekam do następnego poniedziałku na wynik na posiew moczu...:( stres

Okres może wystąpić do 10 dni licząc od najkrótszego cyklu w ciągu 12 miesięcy. Wtedy mówi się o regularności, więc nie panikuj.Skoro nie masz wyniku posiewu to nie możesz pisać że w moczu nie ma bakterii bo ogólne badanie moczu nie stwierdza tego. Będzie wynik - będzie skuteczne leczenie. Jeśli piecze to NA PEWNO są bakterie, grzyby lub inny syfek.

Gość r.p.
ale nie boje sie że nie dostane okresu, tylko że dziś poleciało mi podczas stosunku troche krwi. miałam nadzieję, że to okres, ale niestety nie...:( no i co to jest??? lekarze w ogóle zaczynają leczyć od dupy strony, bo ile ja już sie nie nałykałam antybiotyków.. a teraz biorę BISEPTOL głowa mnie po nim boli i właściwie nic nie pomaga, bo pieczenie nadal sie utrzymuje. lekarka dopiero dała mi skierowanie na posiew, jak stwierdziła że nie może trafić na konkretną bakterię... i tak biorę sobie leki, truję sie i nic nie wiadomo, a dzisiaj jeszcze ta krew...:(

Gość r.p.
:(:(:( może ktoś miał kiedyś krwawienie podczas stosunku??

Gość r.p.
okey dzięki za pomoc....widze że ludzie wolą posiedzieć na erotycznym i pisać głupoty

Gość a może...... ... ....
jasne, że wolą siedziec na erotycznym niż odpisywać na bezpodstawną panikę - szoruj do lekarza, jeśli tak bardzo się niepokoisz!

Gość r.p.
czy ty dziewczyno umiesz czytać? napisałam przecież że chodzę ciągle po lekarzach... ale nic mi nie wykazuje. i mówisz mi ze nie mam sie czym przejmować? właśnie mam sie czym przejmować raczej, a do lekarza jestem zaisana na za tydzień:(