Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bejbe Lilly

spac mi sie chce....

Polecane posty

Gość Bejbe Lilly.
wypiłam za dużo nasienia :O

Gość dgsde
to ma jakies usypiajace srodki ?

Gość przegrałaś życie bo się
chwalisz takimi pierdołami :o

Bejbe Ja po wczorajszym wieczorze i dzisiejszej nocy jestem mega zmeczona :) Na dodatek piecze mnie skora bo zaszalalam na solarium :P Kupili nowe lampy wiec ja jako stala klientka chcialam się przylansować i poszlam :P Jeszcze dziś na zakupy poszlam, normalnie szok :D Dokupilam jakies kolczyki nie wiem po co i torebke ... tez nie wiem po co :P

anulka---> tak mi sie juz fajnie oczka zamykały, ale pomarancze mnie rozśmieszyły i już mi sie tak nie chce spac😠:D

Deli,ugh----> 😘 No to ładnie, korzystac z zycia, wkoncu są przeceny:p Wypiłam naleweczke wiśniowa na spirytusie:D

😭 jakie przeceny ?? Fakt ... torba 2 tygodnie temu kosztowala jeszcz 119 zlotych ... dziś jedyne 89 :O Muszę zestopować :O

A ty Bejbe blondi jestes czy brunetka ? :P Bo ja ogolnie mam taką karnację brzoskwiniową, mam ciemne wlosy, teraz je jeszcze farbuje na rubinową czern wiec nie mogę swiecic bladymi licami :P

na fakt jak masz ciemne wlosy to lasdnie musisz wygladac opalona

Hehe :D Jutro pewnie będe robila sobie zdjęcia to mnie zobaczycie :P Bo zdjecia na fotce są chyba sprzed roku :O jeszcze wtedy nie farbowalam wlosow :D A wy co teraz porabiacie? Jak przygotowania na sylwestra / :D

Ja jestem farbnięta na taki złoty blondzik i mi sie włoski kręcą, wiec jestem z nich zadowolona:p ale Ty na fotce mialas chyba blond wlosy?

jak masz czarne wlosy i bys byla blata jak truposz bys wygladala :) jak obejzalam oszukac przeznaczenie od tamtej pory boje sie solarium :classic_cool:

masz fotke ? :) ja obecnie sie nudze przygotowywac na sylwka sie nie musze ciuszzki juz mam. gdzie sie wybieracie na sylwka ja ide na impre do kumpeli

Ja po oszukać przeznaczenie unikalam kuchni, plotow, drabin, poprostu wszystkiego :D A na solarium chodzę chyba od 14 roku zycia :D Ja nie mam wlosow czarnych jako takich :D one są takie bardzo ciemne ale z polyskiem jakby bordowym ... sama nie wiem jak to wytlumaczyć :P Dlatego kolor sie nazywa rubinowa czern :P Na sylwka urządzamy z lubym impreze:D bedzie tylko 6 osob, ale zapowiada sie dość ciekawie :D Jutro od rana trzeba bedzie wszystko szykować, a jak narazie ON pojechal na zakupy z kuplami po cos do jedzenia ... oczywiscie gotowaniem bede musiala sie zająć ja :D :O