Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytam się czasemmmm

co to jest???

Polecane posty

Gość pytam się czasemmmm

spotykam się z pewnym kolegą od 2 lat, na początku tylko gg a teraz smsy i spotkania, tylko że podczas tych spotkań dochodzi do czegoś więcej...palcówka.. nie będę ukrywać że go kocham od jakiegoś czasu, nie wiem co on czuje, mówi o mnie "koleżanka" czy to mozliwe że nic nie jest z jego strony? to on się zawsze odzywa pierwszy i wychodzi z inicjatywą spotkania...

chce sie spotkac wiec wynika to z potrzeby a czy to potrzeba fizjologoczna czy uczuciowa to juz sama powinnas wiedziec

Gość pytam się czasemmmm
on 21 ja 25

Gość litka
może to tylko sposób z jego strony na znalezienie "dupy" do sexu nie angażuje się emocjonalnie a tylko na tyle próbuje Cię zbajerować by coś dostać od Ciebie, bądź uważna bo skoro, jak piszesz, go kochasz to gdy on to wyczuje i np. stwierdzi, że ty czekasz aby się oddać do momentu aż usłyszysz magiczne słowa Kocham Cię to wypowie je bez wachania, niestety cel uświęca środki a może jest jeszcze po prostu niedojrzały emocjonalnie i zbyt nieśmiały?

Gość pytam się czasemmmm
wydaje mi się, że on na całość jednak by nie poszedł.on jest jakby to powiedzieć...porządny...nie pije,nie pali, nie przeklina..czy to o czymś świadczy ?

Gość pytam się czasemmmm
hehe nie upijam, zresztą ja tez bym nie poszła dalej

Gość hopin
co to znaczy, żę jak nie pije, nie pali, nie przeklina to nie chce uprawiać seksu, teraz wprowadzasz nowe standardy sex tylko dla osób nieporządnych, to, że Ci wsadza palec to co samo się dzieje kobieto jak wsadził palec to i co innego też chce wsadzić, przecież zanim "zaatakuje" na poważnie bada się reakcje partnerki, a ty i tak już wykazałaś sporą dozę dostępnośći i zaproszeni do dalszych działań zaczepnych

Gość pytam się czasemmmm
no to jest cierpliwy wyjatkowo, bo juz dlugo tak robimy

Gość gość
Na moje oko, chce Cie bzykać, nic wiecej 🖐️