Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytajnik............

doświadczenia z randek w ciemno....

Polecane posty

Gość łysa mrówka
naprawdę spał...:o raaany...😭

Mam za sobą ponad 20 znajomości z kobietami przez internet. Złożyło się na to kilka lat. Kobiety różne, w różnym wieku, i ładne i brzydsze, mądrzejsze i głupsze. Mógłbym dużo na ten temat pisać. Generalnie nie ma reguły, można się rozczarować, ale może też się coś fajnego wykluć. Z jedną z takich dziewczyn byłem w związku przez prawie 2 lata. Obecnie zarzuciłem ten sposób poznawania kobiet, ale nie dlatego że się zraziłem, po prostu mam inne możliwości poznawania ludzi, no i mniej czasochłonne, bo jednak przez internet trzeba się trochę naprodukować i mieć trochę szczęścia.

Gość draska
a ja spotkalam sie w sumie z tych ineternetowych znajomosci 6 razy i wszystkie te spotkania, no moze oprocz jednego byly udane. 2 super udane, a jeden zaowocowal uczuciem, o ktorym nawet nie marzylam.

Gość dsfsfs
"dziewczyny kłamały jeśli chodzi o wygląd tzn ja nie mam nic sobie do zarzucenia ale one kłamały ze swoim wyglądem " dlatego zawsze trzeba prosic szybko o zdjecie, zeby nie bylo rozczarowan 🖐️

Gość jagóódka
Raz, jedyny, pierwszy i mam nadzieje ostatni, po tygodniu klikania na gg. Szybko, ale celowo, wyobraźnia działała już na najwyższych obrotach, a żadne z nas nie chciało rozczarowań. Pierwsze spojrzenie w oczy i…3 lata razem. W 2008 urodzi się nasza córeczka.

Gość cn
ale spotkania miałem oki ale nic więcej nie chciałem a pozatym zawsze jakieś doświadczenia :)

Gość draska
ojej jagóódka cudownie :)

Ja wśród znajomych uchodzę za ewenement, bo miałam w życiu trzech facetów i każdy poznany przez net :) Jakoś tak wychodziło. Ale oczywiście niczego nie żałuję, z obecnym z którym jestem za rok bierzemy ślub.

Gość łysa mrówka
a mojaa pierwsza randka w ciemno byla z facetem, ktory byl dosyc fajny, tylko, ze potem to los mnie ukarał za głupotę i przez kolejne2lata widywalam go jak odwozil co rano samochodem zone do pracy 🖐️ takze nie ma czego zazdrościć, bo mloda i głupia byłam jak but...:(ale juz nie jestem , bo zmądrzałam....;)

jagodka super.ja niewiem czy mam sie chwalic czy zaraz mnie zbluzgacie.mam 35 lat.15 lat po slubie 2 dzieci...

Gość jagóódka
haha,ja niewiele mniej -32

uwierzycie ze dla tego nowego jestem w stanie sie rozwiezc?maz niby super-mowia wszyscy,ale zyjemy obok siebie....juz od dawna

Gość łysa mrówka
ja mam 25

Gość jagóódka
katinka,rozwieśc sie zdecydowanie!!!niezaleznie od tego drugiego,zycie obok siebie,a co to za życie?

Gość fajowy temacik
:)