Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pomocna Dłoń.............

POTRZEBNA JEST KREW!!!!

Polecane posty

Gość Pomocna Dłoń.............

Pomóżcie!!!! Dziewczyna z wątku o "Ziarnicy Złośliwej" jest w szpitalu w kiepskim stanie. Potrzebna jest krew, Monika walczy z białaczką. Jeśli ktoś z Was mógłby i chciał pomóc Monice, to bardzo potrzebna jest krew A rh(minus). Wystarczy udać się do centrum krwiodawstwa w miejscu zamieszkania i wypełnić formularz, koniecznie zaznaczyć, że krew jest przeznaczona dla konkretnej osoby, trzeba też podać szpital w którym przebywa Monika Dębska Centrum Onkologii Warszawa Dziękuję

Gość grupa A
ale niestety rh + :/

Mozna oddawc tez inne grupy krwi, w szpitalu napewno posiadaja odpowiedna grupe tylko porzebuja wtedy krwi innej grupy w zamian

Gość tez plus
tez rh+ , u mnie wszyscy maja plusy :o

Gość potrzebna krew

Gość uuuuuuuuuuuuuuupppppppp

Gość ..ja..
niestety mam jeszcze pare tygodni karencji... Trzymam kciuki za zdrowie Moniki :)

ja chce oddać, krew, ale ważę 46 kg i nie wiem czy się zgodzą!! chorowałam na nadczynnośc tarczycy, byłam leczona farmakologicznie, obecnie jestem zdrowa!! i mam nadzieję, ze to ni jest przeszkodą!!

corn, pewnie się nie zgodzą, trzeba mieć tak koło 55 żeby oddawać...ale dzięki Ci za dobre chęci. Jest naprawdę mnóstwo wspaniałych ludzi❤️ Moniśka trzymaj się kobitko :)

ale tak czy siak, jednak pójdę oddać krew, powiem, ze ważę 52 kg, może uwierzą!! wczoraj wypełniłam deklarację dawcy szpiku i tylko nie wiem czy wysłać mejlem czy lepiej listem!!

Gość do gory....................

Cornflower, to wspaniale, ze masz dobre serduszko, ale przepisy sa po cos, a Twoje zdrowie tez jest bardzo wazne!!! Poza tym nie sadze, zeby pozwolili Ci oddac krew bez szczegolowych badan, w tym sprawdzenia wagi... Pozdrawiam i sciskam kciuki!!!

corn, cynamonka ma rację, po coś te normy są...żeby zaraz ktoś dla Ciebie krwi nie oddawał :( nie kombinuj, oni tam może mają wagę i ...po co Ci to :) ciesz się zdrówkiem i nie psuj go sama ;) ściskam i dziękuję za dobre serducho :)

podnoszę...Stan Moniki jest cieżki, ale dzięki dobrym ludziom dostaje krew od rana - czekamy...

Gość a podniosę
ja oddam krew po nowym roku :) Dosiego roku wszystkim pomocnym :)🌼

Gość boje sie steasznie
strasznie mi przykro :( Sama sie potwornie boje igły :O wiem wstyd ale umieram jak mają mi pobrać krople krwi i panikuje chodź jestem juz dorosła , ale mój kochany braciszek oddaje regularnie to go wyśle :)