Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość very interesting

nieśmiały facet

Polecane posty

Gość oferma
a w ogóle kto to jest nieśmiały, żebyśmy wiedzieli o kim mówimy. bo widzę że dla jednych "nieśmiały" to "interesujący" a dla innych wręcz przeciwnie, "nieśmiały" to "nudny". więc może ktoś by tak napisał jakieś cechy charakterystyczne takiego nieśmiałego.

Gość Ukrainka
nie mylić nieśmiałych z mądrymi ludźmi którzy wiedzą że są brzydcy.

Gość Ggorm
"uparciuchy jestescie" owszem, bo swoje wiem :)

Gość very interesting
no a ja myślę że "wygrałem" ma tu rację bo facet onieśmielony przez kobietę która mu się podoba jest na 100% atrakcyjny dla niej facet trochę nieśmiały, który robi się własnie na tajemnicznego - jest atrakcyjny dla częsci kobiet ale facet totalnie zamknięty w sobie, żyjący "poza światem" - no to już problem może być

Gość Ukrainka
Faith jesteś boski z takimi tekstami, kocham Cię za to

Gość very interesting
faith - ty jesteś zgorzknialy a to jest nieatrakcyjne - dla mnie ;) bo jedną fankę chyba już tu masz ;)

wygrałeś jest niesmialy i zakompleksiony Faith Hope Glory jest zakompleksiony

Gość mmpmpmp
bo teraz masz ich juz dosc i wolisz pewnych siebie

"orry ale Ciebie nie da sie juz sluchac, ciagle jedno i to samo..." bo jestem klinicznym przypadkiem nudziarza schowanego za murem :O jak się człowiek całe życie chował to musi być nudny :O no na pewno z dużym prawdopodobieństwem 🖐️

Gość do Liona
jak jest nieśmiały,to jest też zakompleksiony i vice versa.

Gość very interesting
na poprawę humoru:) Był niepozorny Brzydki i chudy Wręcz nieudolny W rozmowach nudny W obejściu prosty Prawie bez zalet Gość domorosły Miał jeden talent On wciąż Był sprawcą wielu ciąż

wiec nie czaje czemu wiekszosc ludzi gada ze niesmialy to od razu gorszy i na stracownej pozycji? :| pisałam juz, ze taki jest "bezpieczniejszy" chociaz z drugiej strony " cicha woda..."

Gość Ukrainka
mój ostatni chłopak był brzydki, ale pięknie grał na gitarze dla mnie komponował i mnie tym urzekł. ❤️

nieee, dalej gonię króliczka, ale już konkretnego i inni mnie nie interesują. wiem, że kiedy tak mówię to sama sobie szkodzę, ale trudno. :-) właściwie nie gonię tylko poluję zaatakuje z zaskoczenia. ale króliki podobno łatwo dostaja zawału... :-(

ukrainka podziwiam, ja bym nie był z brzydką dziewczyną tylko dlatego, że pięknie grałaby na skrzypcach :)

Gość cn
ja np nigdy jeszcze w związku nie byłem a nieśmiały raczej nie jestem tylko czasami jak się facetowi laska podoba a niema okazji zagadac to sobie odpuszcza ja jak narazie mam pecha bo jakoś nie miałem okazji . acha ja nie chodzę na imprezy bo mnie to nudzi ale jestem otwarty na wszystko :)

Gość very interesting
no dobrze a jak nieśmialy facet okazuje zainteresowanie kobietą nie piszcie - nie okazuje... bo to psuje zabawę ;) poza tym nie chodzi o mi o te najrtudniejsze przypadki tylko o śrenie stadium zaawansowania "wygrałem" - jak sie zachowujesz gdy obok ciebie sądzie dziewczyna która ci się podoba?

Gość Ukrainka
Jarek może jakbyś był miłośnikiem Mozarta, to tak... ale ale, co do brzydoty... Małopiękny :P facet ma jaknajbardziej szansę, na dziewczynę. Gorzej jak panna jest brzydka, ale to już inna historia.