Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość very interesting

nieśmiały facet

Polecane posty

Gość dsfds
"Bo przystojnego nieśmiałego to dziewczyny same podrywają" niezgodze sie

Gość dsfds
brzydki tez moze nauczyc sie technik PUA. Wyglad ma male znaczenie w tym momencie

Gość 19latek
Ja jestem troche niesmialy, chociaz z wiekiem to mi mija, ale nadal nie mam odwagi zeby podejsc samemu do jakiejs dziewczyny i zagadac w konkretnej sprawie. Chyba wpisuje sie w schemat "niesmialy przystojny", bo do tej pory pare mnie juz podrywalo. A jak one wykonywaly ten 1 krok to juz bylo mi latwo, chyba, ze mi nie odpowiadala to jej unikalem :P

Gość Ukrainka
Faith!!!!!!!! jak to żadna Cie nie.... A ja to co? Powietrze??!!

Gość very interesting
19latku - czyli co? taki królewicz z ciebie? ;) wianuszek dziewczyn a ty wybierasz? niezłe życie ;)

Gość dsfds
19latek - w jakich miejscach Cie podrywaly? Liona - juz sie ode mnie nie uwolnisz :D boisz sie? :P

Gość 19latek
Oj nie, tak to nie wyglada :P narazie mialem tylko jedna przez 1,5 roku. Pozniej jedna mnie meczyla, ale jakos nie mialem ochoty. No i poza tym jeszcze moja kolezanka, ktora mi sie narzucala, a potem jak doszlo do zblizenia to mi zarzucala, ze ja wykorzystalem. A i tak sie okazalo, ze jest ze swoim chlopakiem, ale o tym nie wiedzialem. Teraz otrzymuje wiadomosc, ze dostalem zaproszenie na studniowke od jakiejs dziewczyny. Czasami widze wzrok na sobie i czuje, ze sie chyba podobam, a wkazdym badz razie w ten sposob sie dowartosciowuje :P

\"jak sie zachowujesz gdy obok ciebie sądzie dziewczyna która ci się podoba?\" :D dobry dowcip... siądzie :D ciekawe gdzie :O nie da się koło mnie usiąść.... przynajmniej tak odszyfrowałem \"sądzie\" :P w życiu nie zrobiłem nic w kierunku jakiejś dziewczyny która mi się podobała 🖐️ no poza jakimiś durnymi podświadomymi odruchowymi reakcjami na których się można złapać :O

Gość 19latek
Dwie podrywaly w szkole, jedna skutecznie. Trzecia podrywala co jakis czas, bo od dawien dawna miala cos do mnie, zreszta moja byla byla o nia zazdrosna kiedys ;)

Gość 19latek
Podszywy macie lipne, bo i tak wiadomo o co chodzi. A prawda jest taka, ze mialem zblizenia, ale do seksu nie doszlo, dziewczyna 16-17 lat i dopiero dorastala do tego, ale wczesniej zdazylismy sie rozstac. Wiec nadal jestem prawiczkiem :P

Gość niesmiali sa odrzucani
bez kobiety.

Gość lady_Niki
niesmiali sa slodcy :D i mozna ich kontrolowac i aaahhh ;) mam tu jedno wlasnie takie ciacho :D http://infobot.pl/r/dbU :D:D:D:D

Gość very interesting
chyba juz nie wiem o co chodzi :O

Dobra, koniec tych podszywow :P niemsialymi da sie kontrolowac? Ja juz bym sie nie dal, bo juz przezylem szkole zycia z tym zwiazana, wiec nici z tego ;)

Gość omfg.....
a ja wygrałem życie i Faith Hope Glory na waszym miejscu bym skoczył :o użalacie sie nad sobie i szukacie pocieszenia na kafeterii - ŻAŁOSNE jestescie monotematyczni :o btw. sam przegrałem zycie :classic_cool: ale nie mam zamiaru sie użalać na sobą :o

Gość niesmiali sa odrzucani
zgodzam sie

Gość warner brother
Nieśmiali są odrzucani przez kobiety. Brzydcy są odrzucani przez kobiety. Biedni są odrzucani przez kobiety. Tak właściwie to większość facetów jest przez kobiety odrzucana. Te pozostałe kilkanaście procent prawie-idealnych facetów "obsługuje" większość kobiet, czasami nawet w tym samym czasie :)

Gość very interesting
a ty huńcwok co tu robisz?... frajerze tfu... samotny?

Gość very interesting
jaaasne normalnie idziesz po ulicy i widzisz przystojniaków z haremami i całą resztę przemykającą sie pod ścianami :O głupoty