Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Organza 21

Jutro Sylwester ! Jak tam Wasze przygotowania na tą wspaniałą noc...

Polecane posty

Moja kreacja to czarna lekko połyskująca sukienka bez pleców plus lakierowane wysokie szpilki na złotej platformie .Do tego złote dodatki.Przyznam że kreacje mam bardzo odwazną bo przód ma tzw dekolt do pępka i te gołe plecy:).No ale ważąc 49 kilo i mając mega zgrabne nogi oraz dość pokażny biuścik moge sobie pozwolić na taką kreacje.To przecież jedyna taka noc a na kreacje wydałam nie mało więc trudno jak bedzie za odważnie ... Włosy będe miała gładko zaczesane do góry ,upięte w zmysłowy koński ogon plus delikatne i skromne kolczyki do tak odważnej i smiałej kreacji. Paznokietki czerwone .Ciało delikatnie opalone .Byłam tylko na dwóch seanasach w solarium a opalenizna brązowo złocista jest :).Zastanawiam się czy nie lepiej oprószyć dekolt pudrem połyskującym bo żel brązujący z Lancastera może być zbyt lepki i pobrudzić kreacje .Makijaż juz sobie umysliłam.Mocno zaakcentowane oczy w ciemnym połyskującym kolorze ciemnej czekolady plus delikatnie opalizujący rózowy błyszczyk na usta .Kości policzkowe oprószę połyskującym brązerem ( mój ulobiony blusher chanela).Rzęsy mocno wytuszowane.Moje ciało otulać będzie zapach Dolce& Gabbana the one. Czekam na wasze wpisy :kreacje ,makijaże itd na jutrzejszy wieczór :) Pozdrawiam

Gość a tak właściwie...
to sie chwalisz czy żalisz? :O

Gość OooOlusiaOoo
No co to ze wazy 49 kg to nie znaczy ze ma swietna figurke ktora warto pokazac... zapewne ty wazysz ze 100 kg ze juz musisz dogryzac głupimi tekstami?!

Gość Solowa panienka
To niezła drobinka z Ciebie jest heheh.Ja mam na jutro wspaniała czerwoną sukienkę z satyny ale niestety obawiam się że zmarnuje sobie wieczór bo akurat dziś dostałam okresu i wiadomo jak to jest ...a jutro już sylwester... Zasatnawiam się nad delikatnymi falami na włosach...Jestem lekko okragła na twarzy i nie wiem czy będzie mi dobrze w falach? Tak pozatym to do tego Sylwka już od tygodnia sie szykuje hihihihi

A ja dopiero 2 dni temu dowiedziałam się gdzie spędzę tegorocznego sylwestra :P Typowa domówka więc idę w czarnych rybaczkach i bluzeczce jakiejś :P

A ja niestety pracuje, moja kreacja to dzinsy i bluza do pracy, 1go stycznia tez mam do pracy na 7 rano, nie ma to jak piekny Sylwester, ale coz... tez bym chciala kreacje na bal, ale jestem kopciuchem i nie pojde na bal.

Gość Lilka M-Z
Ja własnie jestem na Mauritius w Grand Baie i jutro bedę miec najwspanielszego sylwestra w zyciu:) Wspaniały hotel, przepiękna, piaszczysta plaza, cudowni ludzie...o czym więcej marzyc...mam nadzieję,ze będe sie jutro dobrze bawic:) Chciałabym bardzo podziękowac rodzicom ktorzy zasponsorowali mi i mojemu lubemu taki wspaniały prezent slubny, dziękuje Wam, jestescie kochani! Zycze wszystkim udanego sylwestra! Pozdrawiam:)

Gość a tak w sumie to kogo to
obchodzi,nie wiem po co to opisujecie :O

Widze że sporo domówek :) Ja tym razem bawić się będe w klubie ze swoim chłopakiem który i tak pewnie popsuje mi humorek przez swoje napady zazdrości .Ale głupek z niego słodki głupek bo ja taka piękna tylko i wyłacznie do jego dyspozycji będe i to dla niego sie tak wsytroję na tą mega imprezę...A że inni boye patrzeć będą to juz inna sprawa he he

Gość twoi rodzice siedzą
na kafe? :P Jakby rzeczywiście było tak cudownie i byś tam byla to raczej nie byłoby cię teraz na tym forum :P

Gość LILLY-5
matko ale ty jestes glupia dziewczyno

Gość autorko topiku rozśmieszył
mnie bardzo twój tekst "Moje ciało otulać będzie zapach".... :D:D:D:D:D:D To zabrzmiało jak z jakiejś kiczowatej powiastki :D:D:D:D

Gość przepraszamze
sie wtrace, ale jesli masz, cytujac, dosc pokazny biuscik to raczej nie powinnas nosic dekoltow do pepka (chyba,ze to byla przenosnia). Sama waze 3 kg wiecej od Ciebie, mam miseczke D i nigdy w życiu bym sie na taka kreacje nie zdecydowala. No ale zycze udanego sylwestra, poza tym dekoltem nie mam sie do czego przyczepic:)

a ja siedzę w domku z facetem i jeszcze sie nie zastanawiałam co założę :)

Gość monikac12
Autorko, Twój topik jest powalający. Dawno się tak nie uśmiałam :):):):):):):)

Organza 21---> jak jestes taka piekna to pokaż swoje zdjecie, a jesli sie boisz ze cie zrąbiemy ze wcale ty taka nie ładna to pokaz chociaz zdjecie figury, no a jak tego sie tez boisz to zdjcie swojej kreacji

Gosiaczku są gusta i guściki a jak ktos jest niedowiarkiem to niech kipi z zazdrości .Jestem piekna i wiele mężczyzn a nawet kobiet mi to mówi .Pozatym widziałam również wiele pieknych dziewczyn .Jak byłam w Pradze widziałam sliczne brazylijki .Sama mam ciemną karnację ,czarne włosy i brązowe oczy i wielu osobom się bardzo podobam . Jestem osobą pewną siebie i świadoma swojej urody i przez pokazywanie zdjęcia na forum nie mam zamiaru sie dowartościowywać .Opisałam moje przygotowania Sylwestrowe,makijaz i wybór kreacji więć do założonego jak najbardziej odpowiednie .

Gość a mi sie najbardziej podobal
tekst --> "upięte w zmysłowy koński ogon" :D:D:D:D ZMYSŁOWY KOŃSKI OGON. :D:D buahahahahaha. Napisz harlequina. :D Ten sam styl. P.S. MArna prowokacja, ale to ci wyszło :D

ja gdybym była piekna miała super figure bym sie nie bała ani nie wstydziła pokazac swojego zdjecia:) PS. nie wyszła pani prowokacja KOŃCZE TEMAT

Gość no nie mówcie dziewczyny
ja tam się nieźle pośmiałam z tych tekstów :D:D

Gość bzyk bzyk
''A że inni boye patrzeć będą to juz inna sprawa he he'' -- ile ty masz lat? 14? Pusta jesteś dziewczynko... Żałosne... :O

Gość Eveline 23
Przeżywasz kobieto tę noc jakbyś nigdy nie była na imprezie. Może niektórzy czekaja na Sylwestra cały rok bo na imprezy ani do pubu nigdy nie chodzą. Dla mnie to żadna wspaniała noc w roku, bywaja wspanialsze noce w roku ;) A poza tym z czego sie tu cieszyć- będziemy o rok starsze ;P