Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka jedna randkowiczkaaa

napisal do mnie niepelnosprawny facet co o tym myslicie??

Polecane posty

Gość taka jedna randkowiczkaaa

przeczytajcie i powiedzcie co byscie pomyslaly jakby do was napisal? Jestem niepełnosprawny.. nie ukrywam Tego mowie serio poruszam sie na wózku inwalidzkim. pisze tylko prawdę żeby nie było rozczarowań... nie wyglądam super bo jeżdżę na wózku inwalidzkim, wiec nie licz na super napakowanego wysokiego faceta który beznadziejnie sie lansuje wymyślając coraz to głupsze opisy....nie sugeruj sie pewnymi faktami..Ukończyłem szkołę średnią, nie palę, piję naprawdę okazyjnie, nie przepadam za dziećmi.. no to tyle

Gość werwerwe
mnie odrzuciło to zdanie: "nie licz na super napakowanego wysokiego faceta który beznadziejnie sie lansuje" Ileż złości, zawiści i zazdrości jest w tym tekscie. Kiedyś pisałam z 2 niepełnosrpawnymi. Jeden okazał się niewidomy, drugi na wózku. Z oboma urwałam kontakt. Oni szukali miłości, a ja nie mogłam im jej dać, więc skonczylam to jak najszybciej.

brrrr.... nie chodzi mi o to, ze jest niepelnosprawny, ale o ten caly opis.....racje ma ktos wyzej, ile w tym nienawisci, zgorzknienia, takiego mentalnego bagna...... ja bym nie wchodzila w to w ogole.

a mnie przeraziło to ze nie przepada za dziećmi . jakies takie to na siłe, ten opis .. najlepiej jak człowiek stara sie zyc normalnie.. ja wiem ze to trudne no ale napewno nie pokazywać ze całe zycie to wózek. Ja sie kiedys koszmarnie zauroczyłam w chłopaku na wózku:). a gdzie go pierw spotkalam? na siłowni!:P:) mysle jednak ze powinnas z nim pogadac, aby go poznac :)

Gość dacie wiare
moze troche gburowaty ale dzwicie sie? moze taki nie jest wewnatrz tylko to chlod wynikajacy ze zlosci i bezradnosci, w koncu facet jest na wozku i taki los go nie rajcuje..a kogo rajcuje:O

Gość i dziwisz sie
a jaki ma byc skoro dostał po łapach od życia, przecież nie będzie pałał optymizmem ciagle, trudno mu pewnie jakikolwiek kontakt utrzymać na poziomie dziewczyna -chłopak, jęzeli nie chcesz z nim być lepiej nawet nie zaczynaj, nie rób mu nadziei.

Gość valerian
taaaa jeszcze od faceta na wózku wymagacie optymizmu i pogodnego nastawienia do świata ? Koleś codziennie spotyka się z litościa i pogarda...sam nie wiem co gorsze

Kiedyś miałam znajomego,który był fizycznie upośledzony.Co prawda nie jeździł na wózku,ale jego kalectwo było widoczne.Świetny facet,można było z nim konie kraść,rozmowy do świtu były normą.Elokwentny,dowcipny,z dystansem do własnej choroby. Niestety,choć wiedział,że jestem zajęta,liczył na coś więcej.Z czasem zaczął natarczywie domagać się,bym zerwała ze swoim chłopakiem.Z żalem musiałam zerwać tę znajomość :(

Gość jarek może kiedyś cię to
też spotka więc się nie nabijaj z chorych ludzi

u mnie miałby: - za niepełnosprawność + - za uwagę o dzieciach (niepotzrebna, jakieś fobie czy co? uważa mnie za pasjonatkę małżeństw wielodzietnych?) - - za średnie tylko - - za odwagę + ponieważ mam na uwadze własne dobro, dałabym sobie spokój, a, tym nardziej ze względu na to że on wydaje się uważać że niepełnosprawy to nieudacznik a to nieprawda, można m.in. uprawiać fajne sporty

Zależy czy Ci przeszakdza jego niepełnosprawność czy nie. Mnie przeszkadzałaby, dlatego bym zostawiła go w spokoju, ale jeśli Tobie nie to podziwiam. Chociaż faktycznie opis nie tego... widać ze ma kompleksy...chociaz moze w jego sytuacji kazdy by miał

Niepełnosprawni mają w sobie duże potrzeby akceptacji i miłości.Dlatego droga autorko,nie rań go,jeśli czujesz,że nic z tego nie będzie.

Gość **/dobra baba/**
"czy Ci sparaliżowanie od pasa w dół są niezdolni erekcji? " Jarku - skocz se na swoja barania glowke do 1- metrowej wody to sie doweisz czy CI sa do tego zdolni

Gość niefajna mad woman
opis troche ponury jak dla mnei, ale skoro normalny faceci jak a ja wygralem zycie czy stanczyk czy tam inni maja takie kompleksy ze nie wychodza z domu to co taki facet ma powiedizec ... on by wiele dal zeby byc brzydalem a chodzic, tak mi sie wydaje .... poznac go mozesz -- nic nie obiecuj ... jak sie pkaze fajny to super, jesli nie, mozesz napisac, ze jest ponurakiem i dziekujesz za znajomosc - tak jak bys napisala do sprawnego chlopaka

Gość ** ** ** ** ** ** *** *** ***
mi się ten opis nie podoba...jakby usunąć z niego wszystko co dotyczy niepełnosprawności to wychodzi masaktyczne dno...facet nie napisał o sobie nic dobrego (poza tym że nie pali i zadko pija)...żadnych zainteresowań, upodobań, tematów do rozmowy...jedyne w sumie na czym się skupił pisząc to inwalidztwo...sory ale kojarzy mi się to z niepełnosprawnymi których miałam nieprzyjemność poznać, którzy oczekiwali że wszyscy beda ich traktowac jak pepek świata, i że im się wiele nalezy tylko dlatego że jeżdżą na wózku..do tego facet zdaje sie być ukierunkowany tylko na związek, bo jakby przyjaźń też wchodziła w grę to na cholere teksty o dzieciach i antyreklamy wyglądowe?? ja bym na takiego maila nie odpisała

a ja bym na jej miejscu odpisała. poczekała na następne wiadomości , ta pierwsza jakby nie było jest dość odważna i szczera. a potem jak juz dostanie facet taki hmm mikro kredyt poczucia akceptacji .. to sie otworzy i rozkreci moze. zobaczysz:) dostanie akceptacje to i się uśmiechnie , nabierze troche pewnosci siebie i pojawią sie i zalety w opisie:)

\' nie licz na super napakowanego wysokiego faceta który beznadziejnie sie lansuje \' a poza tym nie lubi dzieci, ciekawe ile ma lat? Im wiecej tym gorzej, moim zdaniem jawi sie ten czlowiek jako zgorzknialec, zawistny i podly. Jest to nieciekawy mroczny typ, o niskiej kulturze, moim zdaniem...obym sie mylila;-)

Gość ciekawe dlaczego
???????????