Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dziubus

Ile macie par butów?

Polecane posty

3 pary kozaków 3 pary adidasów 3 pary sandałków na obcasie 3 pary weselnych butów i 20 par japonek :classic_cool:

bylam ciekawa czy tylko ja mam jakas dzika ilosc japonek...ale widze, ze sa jeszcze wieksze maniaczki:D

heheh no ja kocham japonki :D miałabym więcej ale w tym roku wyrzuciłam ok 10 par tych najstarszych , już nie chodzonych :D

ooo matko!! ile tego masz!! ja mam 1 kozaki 2 pary adidasow 2 pary na obcasie 1 klapki

no się nazbierało ale generalnie chodzę tylko w 1 kozakach , 1 adidasach :P reszta leży nieużywana japonek używam wszystkich ale to tylko jak ciepło jest :classic_cool:

choc w tym roku pierwszy raz japonek użyłam pod koniec marca i jeszcze na początku października chodziłam :D ale mi generalnie jest zawsze gorąco w stopy ;)

Buty to moja obsesja 1 kozaki 3 sandałki na obcasie 2 sandały na płaskim 1 adidasy 4 czółenka Kurde,wreszcie policzyłam :classic_cool:

Japonek mam tylko dwie pary, za to kozaków ponad 10 par, nawet już nie liczę. I jeszcze więcej klasycznych pantofli na wysokim słupku w różnych kolorach. I szpilek trochę. Kilka par wąskich szurowanych butów na wysokim słupku. Trzy pary sportowych. Sporo ekscentrycznych butków, które trudno sklasyfikować. Sporo klapek na wysokim obcasie. Kilka par sandałów. za dużo :( Trzeba zainwestować w szafy :D

kocham buty ale szybko je niszczę:( aktualnie nadających sie jeszcze do chodzenia:P: 2 x kozaki 5 x czółenka 1x baletki 2 x sandałki 1 x japonki

przynajmniej wiem, że nie tylko ja na to choruję :P Jeszcze powiedzcie mi, że to samo macie z torbami i torebkami, i będę się czuła całkowicie rozgrzeszona :D

teoria to Ty twarda zawodniczka jestes :D ja mam japonek ledwo 15 par, ale moze to dlatego, ze u mnie obsesja buciana scisle wiaze sie z torebkową kobiety to jednak krejzole są :D

teoria, ja mam 160 cm wzrostu, w japonkach prawie mnie nie widać :D No i większość mojej działalności zawodowej to spotkania i wyjazdy służbowe. Raczej nie wypada przychodzić na nie w japonkach.

no ja jeśli idzie o torebki to jestem lamus :P mam chyba ze 3 , z czego 2 sa mamy :classic_cool: wogóle jakoś mnie to nie kręci :D Dziubus no przynajmniej jedna ma dużo japonek 🖐️

Ondyna ale ja nie powiedzialam, że wszystkie japonki mam na płaskim :P :D są różne rodzaje japonek, na obcasie, na koturnie, na płaskim itp ;) i uwierz , ze są również bardzo eleganckie japonki :D

ja mam japonek juz wspomnianych 15 kozakow 5 baletek 6 wyjsciowych 3 sandalkow na obcasie 2 zwyklych sandalkow 1 adidaskow 2 wiecej grzechow nie pamietam :D

aaa, chyba że tak :classic_cool: To możesz ilość moich japonek podwyższyć do 5 par :D :D :D I tak nie mam startu do Twojej kolekcji.

A ja w ogóle w japonkach nie chodzę,bo większość czasu spędzam w pracy.A tam raczej wskazane eleganckie obuwie,na obcasie.W ogólne na płaskim wyglądam jak jakiś mały konus :)

Ondyna ale za to masz w ciul kozaków :D :D a ja zapomniałam o baletkach :O tych mam 4 pary ale też polubiłam więc pewnie kolekcja się powiększy :classic_cool:

Ondyna, teraz jeszcze tylko Ty powiedz cos o swoich torebkach i juz bede mogla sie calkowiecie rozgrzeszac :D

Zaraz mężowi pokażę ten topik.On nie wierzy,że inne kobiety też mają wiele par butów.Zawsze mówi,że mam zdecydowanie za dużo par butów.

Mało, że sama kupuję, to jeszcze facet stale kupuje mi w prezencie. Na pocieszenie powtarzam sobie, że rekordu Imeldy Marcos i tak nie pobiję, więc co się będę przejmować. Nie? :P

ja [ nie licząc japonek ] to wcale dużo butów nie mam :P :D znam babeczki co mają 10 razy więcej :classic_cool:

Dziubus, specjalnie dla Ciebie zaraz pójdę i policzę, niech Ci ulży w cierpieniu :classic_cool:

ja mam tylko 1 wyżej wspomniane japonki z diversa na plaże i miasto kupiłam 2 lata temu to cudo później kupiłam inne ale sie po rozwalały a te jedne nie:) dziewczyny nie macie jakieś rady co zrobić żeby nie rozwala tak szybko butów. ja chodzę krzywo i jeszcze na piecie grrrr probuje sie odzwyczaić chodząc w domu w szpilach i na palcach widzę postępy ale powoli a ja chciałabym już...