Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tenombra

Czas się poużalać.

Polecane posty

Gość Tenombra

poużalam się trochę, kto chce, niech dołącza do użalania oto co mnie przygnębia: - miało być tak pięknie, miał być moim mężem i wszystko zniszczył, teraz go nienawidzę, chociaż wciąż nie mogę przyzwyczaić się do myśli że już nie jesteśmy razem - przeraża mnie że muszę zaczynać od początku, nowy związek... no i najpierw kogoś znaleźć, na razie nie mam na to sił, a z drugiej strony nie chcę być sama - odchudzam się i wciąż jestem głodna - najlepsza przyjaciółka mnie olała - jutrzejszego Sylwestra spędzę sama - tydzień temu widziałam mojego wcześniejszego exa z piękną dziewczyną - święta przeszły mi koło nosa, w ogóle nie czułam ich, Wigilię przepłakałam - muszę szukać nowej pracy - każdy mój dzień wygląda tak samo - jestem uzależniona od internetu - wciąż sobie coś obiecuję i nie dotrzymuję słowa (przeczytanie książki, porządki w szafach itd), zamiast tego siedzę w necie - mam wrażenie że jestem stara ALE nie opuszcza mnie optymizm. Głęboko wierzę że za rok będę szczęsliwa. a co u was?

Gość hopin
Some things in life are bad, They can really make you mad, Other things just make you swear and curse, When you're chewing life's gristle, Don't grumble, Give a whistle And this'll help things turn out for the best. And... Always look on the bright side of life.

u mnie pod jednymi wzgędami lepiej, nie powiem, ale pod innymi gorzej - aż że nie zamieniłabyś się wiesz... jesteś zdrowa, możesz siedzieć przed opłaconym netem, w ciepłym domu, jedząc coś... może być więc tylko lepiej! Szczęśliwego Nowego Roku! I słuchaj mnie, bo pijaczka mówi prawdę ;)

a czemu za rok?? przyszłego roku, to OK przeciez nie wiesz co cię czeka następnego dnia :D

Gość hejejjej
Tenombra jak przeczytalem co napisalas to mi sie lepiej zrobilo :) 90% twoich problemow mnie tez przygnebia. Czuje ze jestes bardzo ciepla osoba :) moja ex jest obecnie z napakowanym dzianym sportowcem jak sie o tym dowiedzialem to tez mi bylo przykro bo ja taki nigdy nie bede :) ale teraz wiem ze wcale nie jest tak rozowo, gosciu mysli tylko o imprezkach i wodzie, w glowie pusto... uwierz w siebie, ja juz nie jestem o niego zazdrosny i nie moge tylko uwierzyc ze byla jest tak naiwna i pusta...

Gość Tenombra
hejejjej >> Wciąż czujesz coś do niej? Ja do swojego ex nie, tylko przygnębiła mnie myśl że wszyscy, nawet moi ex mają poukładane życie, a ja nie. trtrtr >> No wiem że nie mam jakoś najgorzej. I wiem że będzie lepiej. Naprawdę to wiem. Ale teraz jest czas na użalanie. :)

Tenombra oj...jestem w podobnej sytuacji - mam 33 lata i zycie w rozsypce -właściwie 90% tego co napisałaś mogłabym wkleić w to okienko i podpisać się ale....po co się użalać - na pewno znajdzie się ktoś na miejsce tego kogoś, i będzie sie chciało na nowo szczęścia...z kimś. Samotny Sylwester - uczę się żyć sama - i w Sylwester jak w każdy inny dzień można karmić swoją próżność - wszystko dla przyjemności bycia kobietą - maseczki, manikiur, pedikiur, pachnąca kąpiel, wieczór w szlafroku i bamboszach świeczki zapachowe -chipsy, cały litr lodów i co tam jeszcze niezdrowe... i kilka hitów na dvd...najważniejsze - nauczyć się gospodarować własnym czasem i cieszyć się życiem, które ciągle przynosi niespodziewanki....pozdrowionka z Białegostoku