Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

c.r.e.a.m

co zrobic aby podobac się dziewczynom ??

Polecane posty

Gość miał tak piękne ideały
nie polecam bycie sobą :) bądź taki na jakich one lecą....

Gość bcbcb
a jak ktoś jest nieudacznikiem?

potargane dżinsy:)

Nie odpiszę Ci bo nie mam siły wymieniać cech które musiałbyś mieć zeby podobac sie mnie... Ale ja jestem patologicznie wymagająca więc się nie przejmuj:)

Gość litka
przede wszystkim nauczyć się patrzeć głęboko w oczy, a nie uciekać wzrokiem na bok wg badań około 80% negatywnych wrażeń o mężczyznach pochodzi z pierwszych 4 sekund kontaktu wzrokowego

moze byc...

Etincelle de nuit .. wiesz może wydaje mi się że dziewczyny mają za duże wymagania jeśli chodzi o wygląd .

miał tak piękne ideały .. do tego chcę sobie kupic trapery nike takie kremowe jak mają raperzy :)

ok, jeśli już będziesz taki jak chcą jak długo??? Zwiążesz się z kimś i w końcu pokażesz swoje ja. Myślę, że lepiej być sobą i poczekać na taką której się spodobasz i wtedy nie będziesz musiał być kimś kim nie jesteś. Powodzenia

Agrat ... ile można czekac ja chcę trochę pobyc w różnych związkach tak jak normalni ludzie :)

Gość hopin
normalni ludzie mają związek a nie związki, dlaczego już na starcie zakładasz liczbę mnogą

bo poczytałem sobie forum i stwierdziłem że większośc tak ma to dlaczego mam byc gorszy ???

oki ja już uciekam i mam nadzieję że zostaniecie na moim topiku ;) było by mi miło pozdrawiam dobranoc

1. urodzić się z perspektywami na wysoki wzrost i ogólną atrakcyjność fizyczną... 2. ćwiczyć fizycznie aby dobrze wyglądać i dbać o rozwój interesującego charakteru... postarać się o ciekawe pasjonujące życie... 3. znaleźć dobrą pracę i dzięki temu zapewnić byt przyszłej rodzinie... a dodatkowe środki wydawać na odpowiedni/dobry/modny wygląd 4.... i wszystko... prawda jakie to proste :classic_cool: chętni będą walić drzwiami i oknami :P

Gość Dziesiaty Rozbójnik od Alibaby
Niestety jakbys rokowal jakiekolwiek perspektywy poprawy swojej sytuacji towarzyskiej to nie zadawalbys takich pytań:o Jasne mozesz sobie kupic jakis poradnik o sztuce uwodzenia, jakis magazyn prezentujacy modne ubrania dla mężczyzn itp. ale wyjdzie raczej kicz i wyrazna sztucznosc:o pogódz sie z tym ze na razie nie bedziesz mial dziewczyny i spróbuj zaakceptowac sie takim jakim jestes🖐️

jak na ironię ja bardzo mało piję . ale za mało wychodzę na miasto i od jutra zmiana BĘDĘ WYCHODZIŁ CZĘŚCIEJ :) I PRZEDEWSZYSTKIM MNIEJ SIEDZIAŁ NA KAFE :p I MOŻE SIĘ ZAPISZĘ NA SIŁKĘ ale niewiem czy godzina dziennie coś da

Gość se se
im bardziej jestem pewny siebie na granicy arogancji zachowując jednocześnie wszelkie gesty męzczyzny z lekka po staroświecku kulturalnego podkreślające szacunek dla kobiet tym szybciej dostaję to czego oczekuję a oczekuję sporo

se se .... ja czasami przeginam . ale umiem przepuścic kobietę wrrzwiach i takie tam pierdoły ale też czasami przeklinam przy kobietach :O

Gość se se
ja wszelkie gesty wykonuję odruchowo u mnie nie jest to grą tylko nawykiem a dla Ciebie to są "takie tam pierdoły" :D i to widać!

umnie to też są odruchowo ale uważam że każdy tak robi . ja na te gesty może patrzę inaczej ale zawsze się zachowuję kulturalnie , no prawie zawsze ;) bo ideałem nie jestem

musiszlaskę najpierw porządnie wkurzyć, później zaintrygować, zainteresować sobą... i gotowe. brzmi okropnie głupio ale ja się na takie coś złapałam.